Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (447)

berusche 

všechny recenze uživatele

Hallstrom to jede jak na horsky draze. Po velkem uspechu Hatchika, ktery nenechal zadne oko suche, prichazi s dalsi velkou slzavou a dojemnou peckou. Funguje to, to je jasny. Ale je to prvoplanove a vlastne nikterak zabavne. Vzdycky je smutny, kdyz nekdo umira nebo odchazi, a tady si to trapne strihnete nekolikrat za sebou - pak to skonci...A mne to prijde sakra malo! ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

O filmu jsem se dozvěděla díky stěžovatelům, kterým se nelíbily praktiky při natáčení. Předem jsem nezjišťovala, o čem přesně snímek je. Ale jméno režiséra mi zaručovalo, že se mi to asi bude líbit, a tak jsem šla do toho. A dobře jsem udělala. Příjemný, příjemně dlouhý film, doják, některé linky mě bavily více, některé méně, sem tam skoro slzičky, sem tam smích... No, užila jsem si to, ač nejsem pejskař, a jsem ráda za konec. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak nějak rodinná pohoda na sobotní večer. Zaujme určitě lidi s láskou pro psy. A příběh? Pes, který dožene hlavu rodiny, otce, k alkoholismu svým chováním, několikrát si zemře, nechá mě plakat, aby se zase narodil, usmál diváka, no a nakonec se dostaneme do emeriky a její vítězného ražení v sentimentalitě. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se srdcervoucí podívané v "Hačikó" stylu, naštěstí jsem se dočkala velmi příjemného rodinného snímku se sympatickými lidskými i zvířecími herci. Nechybí ani dojemné okamžiky, ale než si stačíte pořádně poplakat, už se díváte na příběh dalšího pejska (i když, jak se to vezme, dalšího). P. S. Dabing je velmi slušný. P. P. S. Nenávistnou kampaň ochránců zvířat na jednu stranu chápu, když si ale inkriminované video prohlédnete pozorně a prostudujete dostupné informace, nemáte důvod tento film zavrhnout. Byla by to škoda. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pro mě obrovské zklamáni a jde vidět že trailer věděl jak navnadit, strašná dramatická hudba, totálně soundtrack hrozný až na jednu písničku, příběh se snažil udělat obrovský dojem na diváka až to na plné čáře kazil, kde se dalo, jo místy je to pěkné a už ta představa jestli pes tak uvažuje a podobně, je super ale to asi vše, co se týče herců, už že tam hrála Britt Robertson sem se těšil a ono to stejně nepomohlo, jako by se ji ani nechtělo hrát, ani konec dojemnějšího stylu to bohužel nezachránil což je škoda ale filmů bude ještě fůra tak snad příště. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Plemená psov, ktoré boli použité v tomto filme, sú: zmes bígl-nemecký ovčiak-teriér, zlatý retriever, nemecký ovčiak, waleský corgi pembroke a mix svätého Bernarda a austrálskeho ovčiaka. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Kanadě v provincii Manitoba, konkrétně ve městech Winnipeg, Lockport, Brandon a Selkirk. (BMW12)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama