Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zkorumpovaní policisté, nezkorumpovaní policisté a novinář, který se snaží najít pravdu o zločinu. Jedno z nejomílanějších témat, které se navíc tvůrci nesnažili nějak inovovat, takže všechno šlo podle not, které byly napsány před desítkami let. Záleželo tedy na hercích a tady se celkem překvapivě sešla docela silná sestava. Ačkoliv jsem čekal, že trojice Freeman-Spacey-Timberlake celý film potáhne, nakonec to byli Dylan McDermott a LL Cool J, kteří své kolegy docela i přehráli. Na jedno kouknutí dobré. 50% ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Mladý novinář rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni, a to slova „Děkuji“. (Taky by rád Pulitzerovu cenu). „Máš článek, přístup k prokuratuře i k nejlepšímu vyšetřovateli, ...jestli ti tohle nestačí, tak se na to nehodíš.“ Průměrný film o tom, že policajti nejsou jenom dobří a město Edison je zkorumpované. P.S.Hodně se tady střílí. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Timberlake je novinár vieryhodný asi ako Matovič vysokoškolák. Hviezdne obsadenie aspoň podľa mien, ale okrem Freemana sa nedá na nič poriadne pozrieť. A na Spaceyho už radšej nikto nie je zvedavý. Žurnalisti alias siedma veľmoc. Až ma trasie z toho, žurnalisti niekedy vyšetrovali a prinášali pravdu na svetlo. Dnes sú to len zapredanci istých záujmov. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Justin Timberlake jako zástupce Sedmé velmoci tentokrát nebude zastrkávat zpátky prso Janet Jackson, ale vyčistí zkorumpované město Edison tak důkladně, že se bude blyštit jako Pulitzerova cena týden máčená v leštěnce. Plejáda slavných herců, nezáživný průběh a přehnaně akční finále - jeden z těch filmů, o kterých si řeknete, že měl rozhodně na víc. Spacey s těmi havraními vlasy vypadal jak Sonny Landham.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Potenciál tady samozřejmě byl, jenže jednotlivé linie nestrhnou, nenabízejí zápletku odlišnější od typických policejních/špionážních/investigativních témat a nakonec vystřílejí celý zásobník, ale cíl minou. Navíc co si budeme nalhávat: mít v týmu Kevina Spaceyho a nijak zvlášť ho nevyužít, je hřích. Ostatně Morgan Freeman na tom není o mnoho lépe. A novinář Justina Timberlakea, který se pokouší dostat pod pokličku korupce v policejní složce, je jednoduše plochou a nezajímavou postavou. Úvodní ospalost vystřídá několik povedených scén, takže to nakonec naštěstí není jen bum a bác a nic. 55% ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama