Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dosť kvalitný thriller s otrepanou témou, ktorá ale dokáže vždy baviť. Od momentu vraždy to ide ale z kopca a tak z pôvodnej plnej paľby musím smutne hodnotiť len priemerne. Už len samotná vražda je natočená dosť trápne, potom prichádza trochu napätia pri starostiach s mŕtvolou, ale čo ten koniec? Úplne zbytočne sentimentálny. Veľká škoda. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Při hledání originálního filmu od Chabrola jsem narazil i na tento americkej remake a jelikož je poměrně pozitivně hodnocen, tak jsem ho zkouknul taky. Srovnávat oba filmy je zbytečný, protože tento remake nesahá originálu ani po kotníky. Tam, kde si Chabrol vystačil s pár náznakama a určitym tajemnem, se v remaku všechno polopatisticky vysvětluje. Atmosféra veškerá žádná a hlavně místo Michela Bouqueta, kterýmu stačil jeden pohled a běhal z toho mráz po zádech, je tady hysterka Richard Gere. Ještě klika, že tu jeho manželku nehrála Julia Roberts. Pokud originál neznáte, můžete si k mýmu hodnocení 1 hvězdu přidat. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vdané a dobře situované paničce se zapálí lýtka, spustí se s mladým knihkupcem, manžel na to přijde, zabije knihkupce, na to přijde panička a ............ . A nic. čekal jsem, že to nějak vygraduje, ale jak se blížil konec, tak jsem byl čím dál tím skeptičtější a ukázalo se, že oprávněně. Ostatně že to skončí nijak sliboval prakticky celý film, který byl taktéž nijaký resp. jednalo se o nejrutinnější rutinu, jakou jsem v rámci thrillerů o nevěře viděl. No a jestli se někdo těší na šťavnaté scény s Dianou Lane, tak ať si nechá zajít chuť. Pár náznaků sice bylo, ale čekal jsem víc odvahy. I když na druhou stranu kouzlo zahaleného fungovalo takřka dokonale. Ale to je trochu málo. 30% ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Koukám že leckterý dobrý komentátor tohle dílo neocenil, a říkám si, čím to asi je? Generační rozdíl? Nebo mám výhodu, pochybnou a bolestnou, osobní zkušenosti (až na tu vraždu, ovšem)? Tohle není moralitka, a kdepak thriller. Je to plnokrevné psychologické drama. Zručná režie, ohromné herecké výkony. Možná by to mohlo být malinko svižnější. --- A že to končí jaksi nijak? To je na tom to nejpravdivější; jistá je jenom smrt, do té doby žijeme se svým svědomím ve věčné nejistotě. Tedy, pokud nejsme hrochem. --- Shrnuji: TENTO FILM NENÍ PRO HROCHY. ()

22matelko 

všechny recenze uživatele

Velicé slabé hodnotenia má film Neverná. už som ho jeden krát dávno videl a včera som ho v TV znova pozeral. Výborný film no mnohým sa nepáči pretože nemá nejákú extra zápletku ale to vôbec nevadí pretože ju nahrádzajú skvelé herecké výkony. A hlavne sa mi páči že je to zo života a žiadne romantická sračka a na konci skvelý zvrat. No nebudem prezrádza´t viec doporučujem pozrie´t. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama