Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Romanticko-dramaticko-psychologicko-kriminálně-skoroerotický film s docela příjemným klavírním soundtrackem, moc pěknou Dianou Laneovou a kopulačními scénami na neobvyklých lokacích (v kině na dnech francouzského filmu, na chodbě činžáku, na toaletách v kavárně). Co se týče Richarda Gerea a toho druhého fešáka, kdyby tam místo nich hráli takoví ti dřevění panáci, co se používají při fotbalových tréninzích jako zeď, asi bych to ani nezaregistroval. ()

Almásy 

všechny recenze uživatele

fantasticky film. ano uvedomujem si ako otrepany je uz tento namet z neverou aj to vsetko, aj to ze chudak Adrian zostane zrejme navzdy chcene zaskatulkovany v partnerskych filmoch, ale ked zoberem fantasticku Diane Lane, uchvatnu hudbu Kaczmareka a tu scenu kde ju Paul zvedie, mam tu nefalsovany 5* film ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Film mi přišel i po druhém zhlédnutí sice průměrný, ale celkem zajímavý. Teď musím říct, že je to hodně slabá kopie. Francouzsky dokonalá a téměř neznámá "Nevěrná žena" z roku 1969 přišla americkým filmařům asi hodně vhod! Richard Gere alias Michel Bouquet, Diane Lane alias Stéphane Audran a Oliver Martinez alias Maurice Ronet plus jejich malý syn a působivá hudba. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Velmi křehký a osobytý filmový zážitech, který je krásný díky své vizuálnosti, ukrutně dobře natočeným erotickým scénám, kvalitně nesmlouvavé hudbě a úžasnému, fantazii probouzejícímu závěru. Z jiného pohledu se jedná o velice přímočarou, téměř ničím neopepřenou podívanou, bez nápadu, vtipu a alespoň náznaku vzepření se ustálené hladině vyprávění. Nic naplat, ani velmi primitivní scénář mi však nemohl pokazit kvalitní zážitek vizuelně vytříbeného díla... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

No, je fakt, že tak silné drama jsem dlouho nezažil. Richard Gere a Diane Lane sehráli opravdový herecký koncert (jo a v případě Diany mě její erotické scény nějak moc nebraly; ukázala se jako výborná herečka hrající rozpolcenou ženu, kterou zasáhla vášeň a ona neví, jak s tím naložit), jejich postavy byly po charakterové stránce perfektně vykresleny, dále tu byla smutná, ale moc krásná Kaczmarekova hudba, nenudící děj, jisté napětí (jak to s Connie a Edem vlastně dopadne) a také moc hezký konec (ta zelená na semaforu byla opravdu hodně symbolická). Jak už zde někdo napsal, líbil se mi i výběr herce na roli syna, který konečně nevypadal jako typické rozkošné amerciké dítě, ale jako úplně normální a obyčejné děcko. Film rozhodně má svoje chyby, ale mě opravdu zaujal a hodnotím ho plným počtem. Connie: "Nějak to zvládneme. Postupně...po krůčcích. Nikdo o tom neví." Ed: "Ale MY to víme." ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama