Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Pred dvoma rokmi som videl Chabrolov originál a teda som nemal dôvod pozrieť si tento remake. Ale zvedavosť zvíťazila a v prvej polovici som bol filmom celkom zaujatý. Bohužiaľ od chvíle keď sa to chcelo tváriť ako thriller, odhalili sa všetky nedostatky tvorcov filmu a bol problém ho dopozerať. Našťastie zopár svetlých momentov bolo prítomných a tak nemám problém s priemerným hodnotením. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už jen ta myšlenka, že by někdo mohl být nevěrný Richardu Geerovi je nemyslitelná a nereálná. Vždyť ani ten milenec není vůbec hezký. Omlouvám se všem fanouškům tohoto filmu ale tohle prostě nefungovalo. Klaním se před hereckým umem Diane Lane, psychologicky skvěle zahrané. Doslova mě odzbrojila scéna, kdy je poprvé v posteli s Martinezem a ona se vrzušením třese, vážně úžasně zahrané. Nebýt jí, tak tolik hvězdiček nedám. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Kto nevie, ako oživiť vzťah, tu je recept ...Film, zachytávajúci ľudskú dravosť, hlad po vášni a túžbu po úteku od stereotypu ... áno, aj ženy môžu hodiť napospas svoje dieťa kontra vášnivý sex s mladým milencom v kine ... ale kto sme my, aby sme priebeh či dopady záveru tohto filmu mohli súdiť? kto sme my, že sme si tak istí, že nás toto nemôže stretnúť? Kto Diane Lane neveril, že si rolu s Olivierom Martinezom užívala, nech sa ide zahrabať, pretože tento film dokáže udržať ľahké erotické nabitie aj pre budúce generácie. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Dneska je to hrozně moderní a in, skočit do postele za cizím chlapem. Měla skvělého manžela, syna, majetek. Všechno zahodila a pak se divila, jak zkazila život sobě, svým blízkým a taky někdo zařval. Hloupá pipka. A právě kvůli tomuto lehkomyslnému a nezodpovědnému přístupu manželky mě film celou dobu nehorázně štval. Ani ty erotické scény na mě nefungovaly, když jsem věděl, jakou hroznou chybu dělá. Měl ji Gere proplesknout, aby se vzpamatovala a uvědomila si, co všechno může ztratit kvůli chvilce vzrušení. Kvůli pocitu naštvání po skončení filmu nemůžu dát víc než dvě hvězdy. Technicky a herecky nemám výhrady. Hodně dobrá hudba. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vdané a dobře situované paničce se zapálí lýtka, spustí se s mladým knihkupcem, manžel na to přijde, zabije knihkupce, na to přijde panička a ............ . A nic. čekal jsem, že to nějak vygraduje, ale jak se blížil konec, tak jsem byl čím dál tím skeptičtější a ukázalo se, že oprávněně. Ostatně že to skončí nijak sliboval prakticky celý film, který byl taktéž nijaký resp. jednalo se o nejrutinnější rutinu, jakou jsem v rámci thrillerů o nevěře viděl. No a jestli se někdo těší na šťavnaté scény s Dianou Lane, tak ať si nechá zajít chuť. Pár náznaků sice bylo, ale čekal jsem víc odvahy. I když na druhou stranu kouzlo zahaleného fungovalo takřka dokonale. Ale to je trochu málo. 30% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama