Reklama

Reklama

Druhá světová válka v barvě

(seriál)
  • Česko Druhá světová válka barevně a v HD (více)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Uvidíte kolorovaný záznam dramatických událostí z 2. druhé světové války ve vysokém rozlišení. Prostřednictvím nejnovějších technik restaurování a kolorace máte nyní možnost zhlédnout příběh 2. světové války z nové barevné perspektivy. Během tvorby pořadu byla pečlivě ověřena historická správnost všech vojenských a civilních barev a před kolorací byly zrestaurovány do nejvyšší kvality. Tato snaha dosáhnout dokonalosti spolu s nedávným zveřejněním nových válečných fakt a objevy nových archivních záznamů nám umožňuje ještě hlouběji proniknout do podstaty největšího světového konfliktu. (Viasat)

(více)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (4)

Vzestup rudého slunce (2009) (E05) 

Dokument na televizi Prima Zoom je o válce ve středomoří. ()

Středomoří a severní Afrika (2009) (E06) 

Rychlý přehled základních známých věcí. Ale zřejmě možná nové neznámé archivní záběry? Dokument na televii Prima Zoom. ()

Bod obratu (2009) (E07) 

Středobodem dokumentu, který má úžasný filmový archiv je bitva o zásobovací trasy do Británie v Atlantiku mezi ponorkami a námořnictvem s letectvem, kterou pomohl vyhrát technický pokrok.  Archeologové zjistili podle kosterních pozůstatků , že v celé historii lidstva 30% mužské populace zemřela násilnou smrtí, což odpovídá i tomuto krvavému dokumentu. Jsme po mravencích, kteří vedou války nonstop druhý neagresivnější druh v přírodě i když se jako součást přírody necítíme. Shlédl jsem na televizi Prima Zoom. ()

Reklama

Reklama