Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Zatímco předchozí díly mohla sledovat prakticky jakákoliv věková skupina od 10 let nahoru, s 3. pokračováním sympatického lovce krokodýlů, jenž se nadobro usadil ve státech se svou životní láskou Sue, je to zcela naopak. Příběh upadl při porodu na hlavičku, scénář je vyléčený alkoholik a dějová linka zrovna spadla do závislosti na heroinu, protože je líná jako bulhar. Hvězdičku dávám pouze za Mika Tysona a pár dá se říct úsměvných situací. Jinak je tento paskvil naprosto zbytečným pokračováním a pro mě Mike Dundee končí 2. dílem. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ježiš, čo si doteraz žil v jaskyni?“ – „Odkiaľ to vieš?“ Smutný pohľad. Prvý KROKODÍL DUNDEE bol príjemný austrálskym spestrením. Dej nebol nič moc, ale pohodová atmosféra, austrálsky imidž a skvelý Paul Hogan, ho vyšvihli medzi klasiku 80. rokov. Už druhý diel bol výrazne zadýchanejší, ale určité nostalgické čaro nebolo možné uprieť ani jemu. Bohužiaľ, úplne zbytočný tretí diel je nielen mizerne napísaný, mdlo zrežírovaný a zle zahratý, ale tiež tragický. Tragický kvôli starému Paulovi Hoganovi, ktorý sa nikdy nedokázal presekať cez prekliatie hviezdy jednej úlohy a keď mu výlety do iných žánrov nevyšli (radšej sem ani tie tragédie nebudem vypisovať), nezostávalo mu nič iné, len sa vrátiť k svojej najslávnejšej úlohe. Lenže v roku 2001 už bolo neskoro, bola úplne iná doba, robili sa úplne iné filmy a aj publikum bolo úplne iné. Pár starých fanúšikov jednotky a dvojky na trojku zavítalo do kina, ale inak v nich Paul Hogan pôsobil ako dinosaurus, ktorý nevie, čo robí, tvári sa zmätene, robí na pľaci chaos a dúfa, že to "nejako" dopadne. Scenár je otrasne nevtipný; až mi pripadalo trápne pozerať sa, čo si tvorcovia predstavujú pod pojmom „humor“ (a to ma rozosmeje všeličo). Humor je najdôležitejšia vec filmu – a už tá totálne zlyháva. Všetko ostatné (dialógy, akčné scény) nemá ani zmysel komentovať. Dá sa za plus trojky pokladať fakt, že to nie je hnoj, ale "len" zúfalá nuda? ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Nuž čo, Krokodýl Dundee do toho nášho 21. storočia nepatrí a rozhodne ani do amerického veľkomesta, aj keby to malo byť mesto anjelov. Je to relikt zašlých časov a austrálsky národný symbol, ako napríklad vtákopysk, koala, kengura a Ayers Rock. Čo si určite nezaslúžil, je dehonestácia v tomto filme. Isteže, konfrontácia dvoch rozdielnych svetov je vďačná téma filmárov, taký malý Indián v meste, návštevníci z francúzskeho stredoveku, zbláznení bohovia z Juhoafrickej republiky mali niečo do seba. Musia to byť však funkčné vtipy a nie typu ako chodí Nemec. Nuž čo, Hogan, Hogan, vy ste ma nepotešil, ani ja Vás nepoteším, je to za jednú hviezdičku, z nostalgie a súcitu, čo ti tí parchanti spravili. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Odpustil bych bolavé klouby, obličej zvrásněný jak Mount Kosciuszko ve Sněžných horách či otupělé ostří obřího nože, avšak je-li otupělé ostří vtipu, pak není místo pro shovívavost. Wincer předložil vyplněný mustr klasického rodinného filmu, ovšem bez jakékoliv přidané hodnoty. Nenápadité, neoriginální, snad jsem i chvílemi čekal, že se ozve Axel Foley Theme od Harolda Faltermeyera. Ono taky co je to za dobrodružství, když Dundeemu hrozí, že ho spíš pokouše Tyson než krokodýl.. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Je už asi zažitým pravidlem, že pokavad se tvůrci rozhodnou jít do dalších a dalších pokračování, tím větší a větší neoblíbenosti se dočkají. Je to patrné i zde. Ale na druhou stranu musím říct, že klasické prvky jakéhos takéhos humoru zde fungují tak jako sympatičnost představitelů hlavních postav. Tento film bych zařadila do škatulky rodinný, kdy se v klasické šedi televizních "neprogramů" typu soutěží a nudných rality šou či kýčovitých rádobyseriálů pobaví celá rodinka a udělá lépe. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)
  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)

Reklama

Reklama