Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

St. Trinian's pro mladší publikum. To asi popisuje všechno. U Divošky můžete zapomenout na sexy Gemmu Arterton v korzetu, sprosťárny a sexuální narážky. Tady na vás čeká roztomilá Emma Roberts, vtipy o prdění a největší drsňák je ten, co řekne ,,Kašlu na to" nebo ,, Nakašlete si". Výhodou je samozřejmě to, že to je pro celou rodinu. Průměrný film na sobotní dopoledně, víc po tom nechtějte ;-) ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná blbinka s milým obsazením. Emma je sympatická a nebýt dabingu nezněla by ani nijak přiblble. Pro Alexe mám slabost už nějakou chvíli a Natasha Richardson i na malém prostoru ukázala, o kolik je bez ní filmový svět chudší. Příběh je jak vystřižený z knížek Enid Blyton (až tedy na Alexe), ale to nijak nevadí. Holčičí parta je správňácká, záporačka dokonce ani příliš nepřehrává a výsledkem je vybalancovaná podívaná. Jediný moment trapnosti jsem zažila při jedné svět übersuperspráňáckých hlášek Alexe. Naštěstí pro vás už jsem ji zapomněla. P.S: A tmavé vlasy Emmě rozhodně sluší víc, jako blondýnka je příliš prvoplánová a vypadá uměle. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Anglie je tak daleko. - A přesto tam mluví americky!" Pohádek o polidštění rozmazlenejch pipinek, vybavenejch smrtelnou dávkou závislosti na konzumním způsobu života, bylo natočeno několik hromad. Nejsem jejich zarputilým fandou, protože se většinou jedná o nepříliš koukatelný záležitosti, ale tenhle souboj s disciplínou rozhodně patří ve svý povrchní kategorii k těm podařenějším. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem normální film, kde rozmazlená holka změní prostředí - školu, která je pro ni něco úplně jiného. Chová se jako barbína a nedovede řešit nic jinýho, než značkový hadry... Nakonec je Poppy nejen blbou blondýnou, ale citlivou holkou, která se ještě nevzpamatovala ze smrti svý mámy. Sice se chovala jako Paris Hilton, ale nakonec se mi líbila - hlavně zkoušení šatů, což byla naprosto spontánní scéna, nebo když se proměnila v brunetu, což ji nejen slušelo, ale hned mi připadala citlivější a rozumnější. Ke konci trošku dojetí a bojového tance... a VOALA - prostě relax. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Ten film je po většinu času poměrně hodně fajn, Emma Roberts mi byla vždycky sympatická a její parta střelenkyn jí dobře sekundovala. Je to milé, oddechové a v něčem jako Harry Potter v mudlovském světě. Výhrady mám ke konci - mám pocit, že si všechny hlavní kladné postavy společně zašly na řádnou lobotomii mozku, jinak nechápu, proč jednaly tak jak jednaly. Scénáristka zjevně nebyla geniální... ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Keď dievčatá zo školy vystúpia z autobusu na nákupnom výlete, idú dole kopcom po dláždenej ceste. Vo filme Rita, Sue a Bob tiež (1987) idú dievčatá na školský výlet a kráčajú po tej istej ulici (Main Street, Haworth, Spojené kráľovstvo). V skutočnosti sú tieto dva zábery takmer totožné. (Arsenal83)
  • Keď Poppy povie Harriet, že vyzerá ako Shrek, Freddie sa začne nekontrolovateľne smiať. Ihneď v ďalšej scéne sa však tvári neutrálne. Medzi scénami je príliš málo času, aby sa tak rýchlo skonsolidoval. (martin1m2)
  • Keď pani Kinsleyová spovedá po príchode Poppy v aute, karhá ju prostredníkom ľavej ruky. Hneď v ďalšom zábere však na Poppy mieri rukou pravou. (martin1m2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno