Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

boombang 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprostá jistota toho, že se královsky pobavím (a minimálně jednou za díl si smíchy poprskám monitor). Ryan s Colinem jsou samozřejmě nejlepší, také Wayne je jistota (hlavně v pohybu a zpěvu) a Drew je prostě Drew. Z ostatních jsou výborní Brad, Greg a Denny. Nemyslím si, že je to všechno čistá improvizace, spíše jde o výběr z několika odehraných pokusů, ale i tak je to taková zábava, že pokud by v této oblasti existovala nějaká úcta k řemeslu, měli by Geňa se Suchošem chodit kanály. Jo a díky, videacesky. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Perfektní, největší legrace co znám...vyjma seriálu Přátelé, dala bych obojí na stejný stupínek mojí srando-stupnice:)... inteligentní humor či jen srandovní obličeje. Improvizace je těžká disciplína, ale tito pánové to zvládají na výbornou s hvězdičkou. Kolikrát mi od smíchu tečou až slzy, doporučuji :) ()

Reklama

amim 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní pořad všech dob. Po tom, co jsem dodíval dostatek dílů, můžu s klidem říct, že je dokonce lepší než Fast and Loost. Někdy je až neskutečné, co dokáží v mžiku sekundy vymyslet. Jsem uchvácen a opravdu tento humor je něco, co mi sedne. Colin a Ryan jsem kapitolou sami o sobě. "Partičko! Podívej se, jak se to dělá! Zatím nemáš ani na to, abych tě s tímto skvostem srovnával!" ()

Vocoun 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantastická televizní show. Jeden z nejlepších dnů v mém životě, když se obnovila a i když tam Drew chybí, pořád je to vtipné. Nebudu srovnávat s českou partičkou, protože jinak by rozdíl 5 hvězd a odpad byl stále málo. Colin a Ryan jsou naprosto fantastičtí, hlavně jejich scénky dohromady jsou legendární. To ale neznamená, že by Wayne a ostatní hosté byli špatní, to ani náhodou. Jen mám prostě nejradši scénky těch dvou. Nevím co víc říct, občas člověk fakt čůrá smíchy a nejkouzelnější je sledovat reakce jednotlivých aktérů, jak reagují na ostatní, to je opravdu autentické a výborné. Bůh žehnej dni, kdy jsem objevil tenhle skvělý pořad. Jasných 5 hvězd 95% ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Podobný formát zábavy moc nemusím a ani jej nevyhledávám. K tomuto dílku jsem se dostal jen díky vysokému hodnocení zde. Všem díky za tip :-) Jednotliví účinkující jsou doslova neskuteční. Dokáží zaimprovizovat cokoli a velmi dobře. Partička vedle toho vypadá (a taky dle mě je) jako velmi ubohá banda amatérů. Přesto, že se to nikdy nestane mým nejoblíbenějším formátem, jsou to velmi slušné čtyři hvězdy. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno