Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Když mimořádně nadaní lidé improvizují, tak je ohromná zábava, kterou dokážeme ocenit zejména mi talentovaní, kteří dokážeme bez problémů zahrát balvan, falešně zpívajícího trémistu či jakékoli zvíře, které zrovna není na scéně. Líbí se mi v podstatě vše, co jsem viděl, ale za nejstylovější kousek považuji Ryanův a Colinův noir - http://www.videacesky.cz/skece/whose-line-is-it-anyway-vypraveci-1. ()

Zirael 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější pořad tohoto typu. K Whose Line Is It Anyway jsem se dostala přes videačesky a vždycky se těším, až lidi odtud přeloží novou scénku. Ne že bych neuměla anglicky, ale pokud bych se dostala k nějaké obsáhlejší databázi epizod, tak by mě od obrazovky asi nikdo neodtrhl. Samozřejmě jsou slabší a silnější díly, ale tak je to se vším. Tento pořad mě zkrátka hrozně baví, moje nejoblíbenější hry jsou scénky z klobouku a rychlá změna. Naopak moc nemusím zvukové efekty. Nejstylovějším kouskem je vypravěčský počin Colina a Ryana ve stylu film noir s tématem pizzerie a z těch čtyř mám nejraději Ryana :-D ()

Reklama

libor226 

všechny recenze uživatele

Bez konkurenční improvizace, u které se nejde nic jiného než smát! Nejlepší, nejvtipnější! Účinkující jsou také bezkonkurenční a nedokážu si tam představit nikoho jiného. Věty v kapse, vypravěči, scénky z klobouku, dabing cizojazyčného filmu, náhradní ruce, živé kulisy a mnoho dalších úžasných témat k improvizaci. Kdyby šlo dát víc než 5* neváhal bych. ()

Yellyman 

všechny recenze uživatele

Tohle by se mělo povinně pouštět všem zastáncům Partičky! Kdo z těch našich českých ftipkařů dokáže vymyslet něco tak brilantního jako tito britsko-američtí borci? Odpověď je více než jasná... ani jeden. Zdaleka! Jo, skvělý důkaz toho, že inteligentní humor neskonale převyšuje vulgarity a perverznosti. Howgh! ()

dave14 

všechny recenze uživatele

Geniální improvizační show, který Partička nesahá ani po kotníky. Trio Ryan Stiles, Colin Mochrie a Wayne Brady společně s hostujícím čtvrtým účastníkem (nejraději mám Chipa a Brada) předvádí ty nejdokonalejší scénky, u kterých skoro neustále řvu smíchy. PS. Nová show s Aishou Tyler jako moderátorkou je zatím o trochu slabší, ale věřím, že po pár epizodách to bude už jen a jen lepší. Ovšem ústřední trio komiků jede stále na 100%. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama