Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Podobně geniální humor aby jeden pohledal. A to snad i v případě, že by se nejednalo o improvizaci - ta celou lajnu zábavy prodlužuje o další kilometr. Musím jenom dodat, že na videacesky.cz se nachází výrazně prostříhané verze jednotlivých představení, a respektive the best of. Měl jsem možnost vidět celé díly, a tam už to místy vázlo. ()

libor226 

všechny recenze uživatele

Bez konkurenční improvizace, u které se nejde nic jiného než smát! Nejlepší, nejvtipnější! Účinkující jsou také bezkonkurenční a nedokážu si tam představit nikoho jiného. Věty v kapse, vypravěči, scénky z klobouku, dabing cizojazyčného filmu, náhradní ruce, živé kulisy a mnoho dalších úžasných témat k improvizaci. Kdyby šlo dát víc než 5* neváhal bych. ()

Reklama

Sancty 

všechny recenze uživatele

Mal by som zvážiť hodnotenie nad Partičkou, pretože americká verzia WLIIA (britskú som ešte nemal možnosť vidieť) je na pošťanie zábavná a zábavnejšia relácia ako jej slovenský klon. Je rýchlejšia, vtipnejšia a útočí na divákove bránice silou kovovej päste. Geniálna scénka Improbable Mission, v ktorej Colin a Ryan hrajú tajných agentov má takú kadenciu fórov nasledujúcich po sebe, až mi od smiechu tiekli slzy v potokoch. Navyše sa bavím aj pri častiach, ktorým tak povediac nerozumiem ani pol slova. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Whose line is it anyway? Aneb hravý experiment, který těží maximum z okamžitého nápadu a dělají ho lidi, pro něž "humor" není jenom slovo o pěti písmenech. Ryan a Colin jsou nepochybně overlordi jevištní improvizace. Až potud dobrý. Jenže jestli jsou Ryan s Colinem víc než výborní, pak Wayne Brady není nic jinýho než démon. Ne, hustodémon! Husto-husto-démon. Jeho schopnost vymyslet z fleku písničku, vtipně zrýmovat text a ještě na vlastní slova zatancovat, je něco, co mi hlava nebere. Některé jeho hudení výstupy jsou mnohanásobně lepší, než songy, nad kterými by libretista seděl čtrnáct dní. A když začne předvádět Jamaskej rap, člověk by smíchy pošel. Postupem času se sice v celé show začnou opakovat stále stejný vzorce, ale pořád je to královsky dobrý. (Moje nejoblíbenější disciplíny: Soundeffects a Props, jinak za hosty zatím jednoznačně vede Robin Williams) Update: Doporučuju skouknout jakýkoli díl Whose Line a poté to nejlepší z Partičky... aby si člověk na plno uvědomil, jaký jsou Giňa se Suchošem šumáci. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se koukl na prvních 5 dílů, abych věděl o co jsem celý ty roky přicházel a musím se přiznat, že jsem úplně nadšený nebyl a nemám potřebu na pořad koukat dále. Samozřejmě, že se čas od času objeví momentka, která vám pozvedne koutky úst, ale žádné salvy smíchu jsem bohužel nezaznamenal. Herecká čtveřice je určitě zajímavá a mnohem talentovanější než ta česká. Dříve jsem ovšem viděl českou Partičku, takže tahle americko - britská varianta mě neměla moc čím překvapit. Navíc mi docela vadí stáří pořadu, takže hodně fórků už nespadá do kategorie nejaktuálnějších. To je asi tak všechno, co jsem měl na srdíčku. Hvězdička. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama