Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Když se člověk podívá na tuhle "Partičku" pak nemůže říct nic jiného, že žádná jiná "Partička" na tuhle nemá. A to co předvádí Wayne Brady zvláště při scénách kde se zpívá (nebo rapuje, tančí apod.), to bych se mohl dívat pořád. Zde je na místě, že každý druhý komentář obsahuje výraz "nejvtipnější". ()

Zirael 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější pořad tohoto typu. K Whose Line Is It Anyway jsem se dostala přes videačesky a vždycky se těším, až lidi odtud přeloží novou scénku. Ne že bych neuměla anglicky, ale pokud bych se dostala k nějaké obsáhlejší databázi epizod, tak by mě od obrazovky asi nikdo neodtrhl. Samozřejmě jsou slabší a silnější díly, ale tak je to se vším. Tento pořad mě zkrátka hrozně baví, moje nejoblíbenější hry jsou scénky z klobouku a rychlá změna. Naopak moc nemusím zvukové efekty. Nejstylovějším kouskem je vypravěčský počin Colina a Ryana ve stylu film noir s tématem pizzerie a z těch čtyř mám nejraději Ryana :-D ()

Reklama

amim 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní pořad všech dob. Po tom, co jsem dodíval dostatek dílů, můžu s klidem říct, že je dokonce lepší než Fast and Loost. Někdy je až neskutečné, co dokáží v mžiku sekundy vymyslet. Jsem uchvácen a opravdu tento humor je něco, co mi sedne. Colin a Ryan jsem kapitolou sami o sobě. "Partičko! Podívej se, jak se to dělá! Zatím nemáš ani na to, abych tě s tímto skvostem srovnával!" ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Mal by som zvážiť hodnotenie nad Partičkou, pretože americká verzia WLIIA (britskú som ešte nemal možnosť vidieť) je na pošťanie zábavná a zábavnejšia relácia ako jej slovenský klon. Je rýchlejšia, vtipnejšia a útočí na divákove bránice silou kovovej päste. Geniálna scénka Improbable Mission, v ktorej Colin a Ryan hrajú tajných agentov má takú kadenciu fórov nasledujúcich po sebe, až mi od smiechu tiekli slzy v potokoch. Navyše sa bavím aj pri častiach, ktorým tak povediac nerozumiem ani pol slova. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda, když se tenhle pořad srovnává s českou nebo slovenskou Partičkou. Mám ráda všechny tři, nedělám v tom žádný rozdíl, navíc přece jenom každý pořad je trochu jiný. Rozhodně si nemyslím, že česká nebo slovenská verze je horší. Něco se mi líbí víc, něco míň, některé scénky tu jsou vyloženě nezapomenutelné. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama