Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

dave14 

všechny recenze uživatele

Geniální improvizační show, který Partička nesahá ani po kotníky. Trio Ryan Stiles, Colin Mochrie a Wayne Brady společně s hostujícím čtvrtým účastníkem (nejraději mám Chipa a Brada) předvádí ty nejdokonalejší scénky, u kterých skoro neustále řvu smíchy. PS. Nová show s Aishou Tyler jako moderátorkou je zatím o trochu slabší, ale věřím, že po pár epizodách to bude už jen a jen lepší. Ovšem ústřední trio komiků jede stále na 100%. ()

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Podobně geniální humor aby jeden pohledal. A to snad i v případě, že by se nejednalo o improvizaci - ta celou lajnu zábavy prodlužuje o další kilometr. Musím jenom dodat, že na videacesky.cz se nachází výrazně prostříhané verze jednotlivých představení, a respektive the best of. Měl jsem možnost vidět celé díly, a tam už to místy vázlo. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Když mimořádně nadaní lidé improvizují, tak je ohromná zábava, kterou dokážeme ocenit zejména mi talentovaní, kteří dokážeme bez problémů zahrát balvan, falešně zpívajícího trémistu či jakékoli zvíře, které zrovna není na scéně. Líbí se mi v podstatě vše, co jsem viděl, ale za nejstylovější kousek považuji Ryanův a Colinův noir - http://www.videacesky.cz/skece/whose-line-is-it-anyway-vypraveci-1. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda, když se tenhle pořad srovnává s českou nebo slovenskou Partičkou. Mám ráda všechny tři, nedělám v tom žádný rozdíl, navíc přece jenom každý pořad je trochu jiný. Rozhodně si nemyslím, že česká nebo slovenská verze je horší. Něco se mi líbí víc, něco míň, některé scénky tu jsou vyloženě nezapomenutelné. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Škoda, že u nás nedávají v televizi alespoň verzi s titulkama, místo těch nudných českých seriálů, u tohoto pořadu se prostě vždycky zasměju, kéž bych uměl lépe anglicky. Alespoň, že se můžu podívat na pár dílů s titulkama tady: http://www.videacesky.cz/tag/whose-line-is-it-anyway, je to prostě nej improvizační show a Wayne Brady mi z nich příjde nejlepší, ale všichni jsou skvělý. Hodnocení 90%. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama