Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

StrikE94 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi pořad Partička, tak tohle budete milovat tak milionkrát víc. Protože narozdíl od české verze, jsou tady hry rychlé, mnohem vtipnější a i představitelé jsou sympatičtější + je jich víc. Je až neuvěřitelné, co zde herci předvádí a jen těžko lze uvěřit tomu, že jde o improvizaci. Naprosto bez konkurenční a nevidím jinou možnost než dát za 5. Vřele doporučuji všem! ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprostá jistota toho, že se královsky pobavím (a minimálně jednou za díl si smíchy poprskám monitor). Ryan s Colinem jsou samozřejmě nejlepší, také Wayne je jistota (hlavně v pohybu a zpěvu) a Drew je prostě Drew. Z ostatních jsou výborní Brad, Greg a Denny. Nemyslím si, že je to všechno čistá improvizace, spíše jde o výběr z několika odehraných pokusů, ale i tak je to taková zábava, že pokud by v této oblasti existovala nějaká úcta k řemeslu, měli by Geňa se Suchošem chodit kanály. Jo a díky, videacesky. ()

Reklama

Freemind 

všechny recenze uživatele

Patřím ke skupině lidí, kteří se mohou královsky bavit a udržovat přitom zcela ztrnulý výraz - a tenhle pořad je jedinou, krásnou výjimkou, která toto pravidlo potvrzuje. Když jsem narazil na první klípky, bylo to jako zjevení a strávil jsem dlouhé noci hihňáním u kompu se sluchátky na uších a probouzením mých spolunocležníků ze sna. Sice si musím průběžně hledat na wikipedii a google různé odkazy na americkou popkulturu, které se v pořadu dosti hojně vyskytují, ale stojí to věru za to, přátelé. Možná vám to bude trvat dva, tři díly, než se do toho naplno dostanete, pak už je ale vše ztraceno. Dokonalé a nepopsatelné. p.s. Pozor, tohle platí pouze pro americkou verzi s moderátorem Drewem Barrym. Britská verze je teprve nesmělým krůčkem ke genialitě. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda, když se tenhle pořad srovnává s českou nebo slovenskou Partičkou. Mám ráda všechny tři, nedělám v tom žádný rozdíl, navíc přece jenom každý pořad je trochu jiný. Rozhodně si nemyslím, že česká nebo slovenská verze je horší. Něco se mi líbí víc, něco míň, některé scénky tu jsou vyloženě nezapomenutelné. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Když se člověk podívá na tuhle "Partičku" pak nemůže říct nic jiného, že žádná jiná "Partička" na tuhle nemá. A to co předvádí Wayne Brady zvláště při scénách kde se zpívá (nebo rapuje, tančí apod.), to bych se mohl dívat pořád. Zde je na místě, že každý druhý komentář obsahuje výraz "nejvtipnější". ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama