Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina ostře nabroušené komedie se živí jako mluvčí tabákové firmy. Je vtipný, výmluvný a odzbrojující a je schopen překroutit každý argument a otočit ho ve svůj prospěch. Když to pěkně zabalíte a naservírujete s úsměvem, je kouření vlastně celkem fajn. Časy se ale mění a všude je plno lidí, co bůhvíproč bojují proti kouření. Jak zařídit, aby cigareta byla zase "cool"? (Palace Pictures)

(více)

Recenze (844)

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE:Proč se schovává? Má to něco společného s tím, že ho všichni nenávidí? Je to jeho práce, aby ho nenáviděli. Je to mediální machr. Lobbista. Šlechta mezi obchodníky se smrtí. Kdo dokáže hájit a uhájit zájmy tabákového průmyslu, ten dokáže všechno. Skutečný Ďáblův advokát. Povedená a úsměvná záležitost. Doporučuji         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE:To by se Vám, madame, mělo líbit Ten šaramantí Aaronek dokáže tlačit na pilu tak, že si to ani to polínko nevšimne a je vejpůl. K tomu zvládá i pečený led toho, jak být zároveň vzorem pro svého syna i obhájcem nejvražednějšího průmyslu pro lidské zdraví. Vřele doporučuji.          HLÁŠKA: Jestli chceš snadnej džob, dělej pro Červenej kříž, ty jsi lobbista. Tvá práce je mít pravdu. Doktora našli v Německu, detaily raději vynecháme. 30 let zkoumá spojení mezi kouřením a rakovinou plic a dosud nedošel k průkazným závěrům. Je to génius. Popřel by i gravitaci. Máme i své žraloky, nabíráme je z právnických fakult. A to hlavní – pracujeme s médii. Znáte chlápky, co sbalí každou? To jsem já, jenže mnohem lepší ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

Veľmi trefná a vtipná komédia, ktorá si na paškál berie problém fajčenia. Výborné obsadenie, doplnené vtipnými dialógmi ()

hekla 

všechny recenze uživatele

Velmi podařený a trefný film o kuřáctví a podobných probémech. Skvělý Aeron, kterému tato role padla jak ulitá. A opět výborný Reitman a jeho další film z reálného života,podobně jako výborné Lítám v tom. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Prdel, neskutečná prdel, která mě zhruba v půlce začala děsně srát. To však neznamená, že se na tuhle prdel, nechci ještě znovu dívat :-) ()

Krčma 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že jsem se výborně bavil od začátku až do konce. A můžu vám garantovat, že se budete bavit taky ať už koříte nebo ne. Tak brilantní satiru jsem už dlouho neviděl. Když se tu navíc objevil můj oblíbený William H. Macy v roli slizkého senátora, tak to mne tento film už musel dostat. Výborný Aaron Eckhart dokáže přesvědčit o prospěšnosti tabákového průmyslu úplně každého (tedy kromě jednoho senátora). Rozhodně se budu těšit na to s čím Jason Reitman přijde příště. Snad jedině škoda tlaku ze strany Toma Cruise, díky kterému musely být vystřiženy některé odvážnější scény s Katie Holmesovou. Je to fakt kočka. ()

Hydr0gen 

všechny recenze uživatele

Ona je to vlastně jen komedie. Ale nevidím důvod, proč by si komedie nezasloužila plné hodnocení, když má takový švih, skvělý, kousavý scénář a táhnou jí pořádní charismáci! 9/10 ()

stephano 

všechny recenze uživatele

No že by to bylo nejak extra vtipné to bych nerek. Hlavní hrdina se mi na tu roli vubec nehodí. Cely je to takovy divne natočený a ke konci už me to nebavilo a jenom čekate az tam bude morální zvrat. ()

Prankster 

všechny recenze uživatele

Jsem kuřák který se snaží přestat kouřit, ale musím říct, že pokud má ten film podněcovat lidi k tomu aby s kouřením sekli, tak na mne to tenhle účinek nemělo. Je to slušně natočený film kde kraluje geniální řečnická postava Nicka Naylora. Ten by Vás přesvědčil,l že nebydlíte na zemi ale na marsu... Jak jsem řek - hodně solidní, ale něco prostě ještě chybělo, aby se tenhle film odlišil od průměru (nebo toho lepšího z průměru). ()

lappet 

všechny recenze uživatele

Žádná extrakomplikovaná zápletka, přiměřená délka a typ humor, který jsem coby konzumně naučený divák chápala až s odstupem. A ta neodolatelná chuť na cigaretku... ()

andrevs 

všechny recenze uživatele

Napriek miestami vybornym dialogom som sa pri konci filmu ale aj pocas neho obcas nudil.Mozno som prilis zaujaty, ako nefajciar :) Najradsej by som dal filmu 3 a 1/2 hviezdy ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Napoprvé tři hvězdy, napodruhé jsem zvažoval přidání čtvrté, ale asi přeci jen o fous ne. Jistě, TU4S (skvělé, když si název filmu můžete takhle zkrátit :) je elegantní, zábavné a cool jako krabička lehkých Marlborek, přesto ve mě nechalo tak nějak dojem vydařeného filmařského studentského cvičení. Trošku příliš lehká forma i obsah, až moc doslovná satira... já vám nevím. Počkám si na dalšího Reitmana juniora a uvidíme :) Zatím 60 %. ()

dreamflyer 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsem se dlouho rozhodoval mezi 4 a 5 hvezdama. Celou dobu jsem se u nej skvele bavil a uzival si jeho sarkastickyho vtipkovani a zabavnyho scernare,ale neco mi u nej rika,ze to neni film na kterej bych koukal nekolikrat a asi az s odstupem casu treba zmenim nazor a dostanu naladu se na nej opet podivat, objevit v nem jeste dalsi vtipky a narazky a pridat mu i tu patou hvezdicku. Ale i na prvni podivani je v nem spousta chytryho prevazne mluvenyho humoru,kterej prijemne pobavy a potesi mezi gagovitymi komediemy bez mozku.Jen vic takovych komedii. ()

maty1 

všechny recenze uživatele

Na komedii sem se těšil (počasí na hovno,náročný pracovní týden) Tak sem si myslel že se trocha zasměju...Bohužel u filmu sem se max.3 zasmál, a to je zatraceně málo!Ani nevim na co měl film ukázat..Že kecama se dobře vydělává?!Bohužel čekal sem komedii a ne kecy jestli se má kouřit a nebo nemá!!Nechci tenhle snímek zatracovat to určitě ne,ale kromě Nicka kterej byl celkem borec,slabé 3 hvězdičky ()

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Pintor, escultor, diseñador y cineasta

Pintor, escultor, diseñador y cineasta

06.11.2006

Život Salvadora Dalího, světoznámého španělského surrealistického malíře, si už co nevidět vezme na mušku osobitý Andrew Niccol, autor vynikajícího dramatu Obchodník se smrtí založených, jak jinak,… (více)

Reitman a zbouchnutá školačka

Reitman a zbouchnutá školačka

27.07.2006

Ač je otěhotnění v mladém věku závažným tématem a nelehkým materiálem pro filmové zpracování, stane se ústředním motivem tragikomedie JUNO. Tu měl původně režírovat seriálový tvůrce Brad Silberling … (více)

Reklama

Reklama