Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Prehrabával som sa trocha neznámymi a mnou neprebádanými filmami, až som narazil na Lonely Hearts (tým že som pozeral kde všade hral James "Soprano" Gandolfini). Určite kvalitný film plný výborných hercov (dokonca aj Salma Hayek hraje tú mrchu dosť dobre), ktorý však dopláca na pomalé tempo a absenciu scén, ktoré by sa vám zaryli do pamäte. ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Pomalu se rozjíždějící začátek může někoho odradit od dalšího sledování, ale byla by chyba tento film minout. Především bych vyzdvihl výkon Salmy Hayek, která se vám v tomto psycho/dramatu předvede jako neskutečná mrcha a veškeré lichotky o jejím krásném dekoltu jsou ta tam. Její partner, Jay Leto je na tom podobně a oba dostanou co si po právu zaslouží. Travolta spolu s Gandolfinim jsou správná dvojka a oba ví, jak se co sluší a patří. Postupná gradace napětí je tvořena dramatickými scénami, které se s ubývajícím časem stávají brutálnějšími a nikdo by neřekl kam až se může člověk díky lásce dostat - na elektrické křeslo. 70% ()

Reklama

Rasle 

všechny recenze uživatele

Skvelá kriminálka, ktorá ma upútala hneď od začiatku. Skvelý herecký výkon podala najmä Salma Hayek v podaní bezcitnej vrahyne Marthy, ktorá spolu s jej "telesným" komplicom tesne unikajú pred detektívmi Elmerom C. Robinsonom (John Travolta) a Charlesom Hildebrandtom (James Gandolfini). No pred spravodlivosťou nikto neutečie a tak je dvojica zločincov lapená a za činy, ktoré spáchali si odpikávajú trest smrti na elektrickom kresle. Priaznivcom Krimi môžem len doporučiť. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia snímky sa nechali inšpirovať skutočnými udalosťami z konca 40. rokov 20.storočia. Dej je rozprávaný jedným z detektívov, Jamesom Gandolfinim (ktorý v takomto filme nemohol chýbať). Tento prvok nijako dej filmov neruší, naopak je dobrou voľbou. Salma Hayek tu skvelo zahrala tentoraz silne psychicky uletenú sexy postavu Marty, ktorá postupne manipuluje svojho mladšieho podvodníčka. Priemerná retro detektívka s dobrými hercami. Námet je veľmi zaujímavý a keby ho dostal nejaký skúsenejší režisér mohlo to byť pokojne aj o stupeň lepšie. Takto je to priemer, ktorý neurazí ale ani neprekvapí. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Poctivá filmařina s travoltou, který konečně opět hraje to svoje. na víc jak tři však jít nemohu, neboť tento námět byl už zpracovaný tolikrát, že jen dobré herecké výkony nestačí. Neurazí, nepřekvapí, za týden z hlavy pryč. Nicméně mně to za zhlédnutí stálo už jen z toho důvodu, že jsem se znovu přesvědčil, že Travolta prostě hrát umí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Skutočná Martha Beck mala v čase svojej smrti veľmi odlišnú postavu ako herečka Salma Hayek. Tesne pred popravou vážila takmer 100 kilogramov a kvôli úzkej vzdialenosti medzi lakťovými opierkami na elektrickom kresle sa tam takmer nevošla. (MikaelSVK)
  • Film bol venovaný zosnulému policajtovi Elmerovi C. Robinsonovi, ktorý sa zaoberal práve týmto známym prípadom. Nie je teda veľkou náhodou, že režisér filmu Todd Robinson je jeho vnukom. (MikaelSVK)
  • Dopravné lietadlo, ktorým sa po území USA presúva duo detektívov, je Lockheed Model 10 Electra. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama