Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

crha 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že moc nechápu ty přehnané kritiky na tuto super komedii. SWS je perfektní a hraje neskutečné hovado. Ostatní postavy byly také dobré a to hlavně ředitel a samozřejmě slečna Sanchezová. Možná jsem primitiv, ale opravdu jsem se pobavil a několikrát i tlemil nahlas. A to jeho nesmyslný vzhlížení k bývalému kouči, kterej to měl totálně u prdele, bylo geniální. Jinak je to samozřejmě takové to schéma klasické sportovní komedie, v tomto případě okořeněné lehce fekálním humorem. Hovna se tu myslím ale přímo nevskytují. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott ve svý snad nejbrutálnější a nejdementnější roli, co sem měl tu čest vidět. Tentokrát sere na tenisový hříště, zvrací na studentský výsledky, každou chvilku se svlíká a pobíhá tam v nějakej speciálních spodkách nebo suspenzoru kde má holou prdel a přitom ještě stačí koučovat tenisovej tým, fakt sem ho v prasáčtější roli ještě neviděl a to má Seann docela těžkou konkurenci vedle Stifmeistra atd., ale tohle je těžkej kalibr i na něj. Tahle komedie je jen pro ty nejotrlejší a pro ty kterejm stupidní a fekální fóry přijdou tak strašně ubohý, až sou vlastně děsně vtipný. Balls out 3+ ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Gary je skrachovaný milovník tenisu, osud mu ho ale znova zavedie do životnej cesty a on sa tejto šance chopí a stane sa trénerom žiakov na strednej škole. Podarí sa im vyhrať štátne majstrovstvá? Herecké obsadenie: Komediálne výkony Seanna Williama Scotta (nar. 1976, USA)  povyšujú túto komédiu aspoň na priemernú úroveň. Je to jednoducho vynikajúci komediálny herec a podobná rovina mu sedí. Prevedenie: Množstvo fekálneho a absurdného humoru nad ktorým som maximálne zdvihol obočie ale iba veľmi málo som sa smial. Ale aj napriek tomu sa mi na to celkom dobre pozeralo a dopozeral som to do konca čo sa pri podobných amerických komédiách nedá  vždy povedať. Pocity: Príjemné pozeranie zabíja miestami veľmi nevhodný humor. Mám z toho dosť zmiešané pocity. A to finále bolo jedno obrovské klišé. Pridaná hodnota: Priemerná americká komédia akých sú tisíce ale z výborným hercom. 45% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Komedie, kde je vtip stavěn na nechutnostech (pozvracíme minulé výsledky, takřka nahý trenér běží na trénink, diskuze na záchodě a následný zvuk močení, atd...) nestojí logicky za moc a od odpadu ji zachraňují pouze občas vtipné scénky (pogo na školním plese, atd..). Tenis tu je propírán od začátku do konce, ale prioritní zaměření na něj není hlavně se řeší hlavní hrdina Gary. = 1z5 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Leiner si vždy potrpel na totálne uletené komédie. Ale toto je ale trochu moc. Prvá polka filmu ma skôr srala ako bavila. Neskôr keď sa môj mozog otupil som sa už aj zasmial. Je to tak medzi 2-3* hviezdičkami. Dám tri, lebo som sa minimálne 6 krát zasmial tak za každé dva vtipy hviezdu. Ale slabé 3*. Veľmi slabé. Nabudúce poprosím od Leinera lepšiu prácu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)

Reklama

Reklama