Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Joll 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, povětšinu času nevtipné a ujeté, moc na to aby to bylo vkusný a málo na to aby to bylo zajímavý.Dost mě to připomělo Comeback kterej byl přímo otřesnej, tady se to zvládlo o fou líp, ale myslím, že vám bude líp když to neuvidíte.Scotta mám docela rád a tohle je snad jeho nejhorší film společně s neprůstřelným mnichem a ten si mi snad líbil víc než toto.Čekal jsem zábavnou sportovní komedii jaký dělá třeba Ferrell, ale po chvíli bylo jasný že to bude trošku slabší tak jsem si říkal alespoň jako Balls of Fury, ale i to bylo lepší protože tam se nebáli to trošku víc rozjet a pustit uzdu fantasii. Tady jim to nějak nevyšlo jako by to psali i režírovali dva různí lidi a každej tam chtěl něco a nakonec to dopadlo jak to dopadlo. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Balls Out je především a jen o postavě Garyho a hereckém výkonu Seann Williama Scotta, který tuto šílenou figurku ztvárnil. A výsledek je vážně mizerný. S.W.Scotta má hodně rád jak jako herce, tak především jako komika, tady to ale fakt neklaplo. Tedy, neřekl bych, že to byla rozhodně jeho vina, postava Garyho je totiž jednoduše špatně napsaná a vymyšlená a v mých očích byl Gary po celou dobu pouze trapným, nesoudně extravagantním pitomcem, kdy jsem ani vlastně netušil, jestli autoři zamýšleli, že má působit na diváka jako skutečně takový trouba a hňup, nebo je to naopak vlastně vykutálený lišák, nevím a toto rozhodování se mi navíc ani trochu nelíbí. No a jelikož hlavní postava, kolem které se točilo naprosto vše ostatní v tomto snímku, stála za prd, zbytek tak nemohl samozřejmě dopadnout o moc lépe, že? Zápletka je naivní, hloupá, nedržící pohromadě, většina vtipů vyzní do prázdna a navíc nejednou zavání i nemalou trapností, nechybí ani fekální humor, který mě osobně jinak vůbec jindy nevadí, ale i ten zde byl jaksi mimo, zkrátka komedie Balls Out mi přišla nesoudně šílená, přehnaně exhibiciózní, plná blbých vtipů a ještě blbějších postav. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

To ten scénář byl na papíře fakt dobrý? Nedokážu si to totiž představit. Ten scénář je naprosto zoufalej a jeden z nejhorších, co jsem viděl. Trapnej fekální humor a většina gagů vyjde totálně do ztracena. Scott je ucházející a nebýt jeho, bylo by to tady v černých číslech. Nechápu proč tohle někdo natočil a pak to pustil do světa... ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nerad dávám odpad, protože (téměř) na každém filmu se alespoň něco pozitivního dá najít, ale tady toho opravdu moc není. S. W. Scott se strašlivým knírkem a naprosto nevtipný, několik scén (sova, indiáni), kdy jsem si jen říkal, kolik toho asi tvůrci vyhulili než se pustili do natáčení, no a celkově je to takové dost o ničem. Obyčejný příběh, který jsme viděli tisíckrát, ale bez jediného pořádného vtipu, bez dojemných scén.. Prostě jen tak plyne a člověk si říká, jestli se měl v tu chvíli zasmát, protože to mělo být srandovní nebo ne. ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu ve mě vyvolal film pocit,že se jedná o další z mnoha komedií,které hodně slibují,ale nakonec se nic zázračného nekoná.Ovšem naštěstí jsem se po pár minutách spletl.Danny Leiner je,co se týče komedií zkušený režisér(jeho komedie Zahulíme,uvidíme a Hele vole,kde mám káru,považuji v daném žánru za ty nejpovedenější).Navíc měl tentokrát k dispozici Seanna Williama ,,Stiflera,, Scotta,který má komediální talent v sobě.U Garyho výzvy jsem se nakonec bavil jěště víc než třeba u Pana tělocvikáře,takže neváhejte a dejte téhle nenáročné komedii šanci. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama