Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

MAXIKILLER 

všechny recenze uživatele

Příjemná tenisová komedie s nenapodobitelným Seannem W. Scottem. Randy Quaid je taky komik první třídy, a je škoda, že mu ve filmu nedali větší prostor. Takhle jsou všechny vtipné situace postavené výhradně na "Stiflerovi". Ten to ale i sólo dokáže poměrně slušně odtáhnout. Stále je tam ovšem spousta drobných nedostatků, a tak trochu zamrzí, že se od začátku jedná o "videovou" záležitost. Trochu více pozornosti, a mohl to být úplně někde jinde. Takhle jen lehký nadprůměr. 3,5 * ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Komedie, kde je vtip stavěn na nechutnostech (pozvracíme minulé výsledky, takřka nahý trenér běží na trénink, diskuze na záchodě a následný zvuk močení, atd...) nestojí logicky za moc a od odpadu ji zachraňují pouze občas vtipné scénky (pogo na školním plese, atd..). Tenis tu je propírán od začátku do konce, ale prioritní zaměření na něj není hlavně se řeší hlavní hrdina Gary. = 1z5 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Poslední dlouhou dobu koukám z valné většiny na kvalitní komplikované snímky. Obyčejná americká komedie pro mě tedy byla příjemným zpestřením. Seann William Scott je naprosto ideální materiál do podobných filmů. Ve filmech tohoto typu se dokáže postarat o zábavu a na větší roli prostě nemá dostatek talentu. Vzhledem k tomu, že se jedná o americkou komedii ze školního prostředí, která je situována převážně na diváky, kteří se v tomto prostředí rovněž pohybují, a tak je hloupost očekávat nějaký sofistikovaný humor. Veškerá legrace je zde založena na otevřeném hovoření o kopulaci, nechutňačinách, trapných situacích, popřípadě kombinacích právě zmíněného. Já se musím zastydět a sportovně uznat, že se snímku v mých očích občas podařilo býti vtipným. Děj není nudný a stále se někam vyvíjí, což je v komediích tohoto typu klíčové k udržení divácké pozornosti. Po dlouhé době jsem si připomněl, jak otřesný je český dabing. Zejména v novodobých snímcích. Bohužel se snímek těší takové popularitě, že jej v orginále nebylo možné snadno sehnat a nebyl jsem ochoten důkladnějšímu hledání věnovat nějaké větší kvantum času. S ohledem k faktu, že v originálu by byl film nejspíš lepší, přimhouřím při hodnocení malinko oči. Nemohl bych se na filmy tohoto typu koukat denně, ale jednou za časrozhodně neuškodí, nechat si malinko vygumovat mozek. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka Asia_Power. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Balls Out je především a jen o postavě Garyho a hereckém výkonu Seann Williama Scotta, který tuto šílenou figurku ztvárnil. A výsledek je vážně mizerný. S.W.Scotta má hodně rád jak jako herce, tak především jako komika, tady to ale fakt neklaplo. Tedy, neřekl bych, že to byla rozhodně jeho vina, postava Garyho je totiž jednoduše špatně napsaná a vymyšlená a v mých očích byl Gary po celou dobu pouze trapným, nesoudně extravagantním pitomcem, kdy jsem ani vlastně netušil, jestli autoři zamýšleli, že má působit na diváka jako skutečně takový trouba a hňup, nebo je to naopak vlastně vykutálený lišák, nevím a toto rozhodování se mi navíc ani trochu nelíbí. No a jelikož hlavní postava, kolem které se točilo naprosto vše ostatní v tomto snímku, stála za prd, zbytek tak nemohl samozřejmě dopadnout o moc lépe, že? Zápletka je naivní, hloupá, nedržící pohromadě, většina vtipů vyzní do prázdna a navíc nejednou zavání i nemalou trapností, nechybí ani fekální humor, který mě osobně jinak vůbec jindy nevadí, ale i ten zde byl jaksi mimo, zkrátka komedie Balls Out mi přišla nesoudně šílená, přehnaně exhibiciózní, plná blbých vtipů a ještě blbějších postav. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Gary Houseman, bývalý vrcholový tenista, který se přes mexickou poloprofesionální ligu dostal až k podřadné práci školního údržbáře. Školy, která mu shodou náhod do cesty naservíruje místní tenisový tým s jediným obstojným hráčem. Seann William Scott by se měl zamyslet nad výběrem svých rolí, pokud se chce posunout o stupínek víš v hollywoodské hierarchii a role prapodivných existencí přenechat Davidu Koechnerovy nebo Robu Corddrymu. Jinak to ale není úplně špatná buranská záležitost, některé vtipy jsou celkem povedené a hodně filmu pomáhá i samotné sportovní téma (což není vždy pravidlem) - je to prostě taková ta lehčí sportovní kravinka, kde jako v jí podobných kouscích jakými jsou např. Blackball, Skóruj! nebo Kingpin nejde ani tak o vrcholové výkony jako o svérázného hlavního hrdinu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno