Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Eeee, co to mělo být? Jelikož jsem viděl tenhle film hned po Blades of Glory, tak jsem musel hned srovnávat... A Balls Out prohrálo na plné čáře. Po většinu času nechutné a nevtipné, nevím, ale to, že někdo zvrací mi moc vtipné nepřijde. Ve filmu bylo pár vtipných momentů, ale na komedii trvající 90 minut opravdu málo. Prostě na mě asi až příliš... ale proti gustu... ()

MAXIKILLER 

všechny recenze uživatele

Příjemná tenisová komedie s nenapodobitelným Seannem W. Scottem. Randy Quaid je taky komik první třídy, a je škoda, že mu ve filmu nedali větší prostor. Takhle jsou všechny vtipné situace postavené výhradně na "Stiflerovi". Ten to ale i sólo dokáže poměrně slušně odtáhnout. Stále je tam ovšem spousta drobných nedostatků, a tak trochu zamrzí, že se od začátku jedná o "videovou" záležitost. Trochu více pozornosti, a mohl to být úplně někde jinde. Takhle jen lehký nadprůměr. 3,5 * ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je film sportovní a hraje tam prazvláštně až homosexuálně praštěný Seann William Scott (kterého za to mimochodem nechci kritizovat, ale snažím se věrně popsat tento "film") musím uznat, že jsem se občas dost pobavila. Každý známe ty americké teen komedie plné naprosto přehnaných sprosťáren, které nemají tak nějak nic společného s kvalitní zábavou. Gary a jeho skrytá homosexuální orientace na pozadí jeho tenisového příběhu, je přinejmenším úsměvná. Abych pravdu řekla, tak nemám nic proti orientaci jako takové, ale způsob jakým to Gary tutlá, je prazvláštní. Měla jsem občas pocit, že jsem se pobavila u filmu až škodolibě a spíše než vtipům jsem se smála její interpretaci. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Většinu času to vůbec není nějak vtipné a prostě to jen tak je. Kupodivu mě to nějakym divnym způsobem nenudilo. Sean William Scott je dobrej a jsou tam i vtipný scénky alá Napoleon Dynamite (třeba když Scott poguje, nebo jeho indiánský sny atd.) Je to vlastně hrozně průměrnej film, ale má to štěstí že má v hlavní roli nadprůměrnýho komika. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Jako náruživý tenista, jsem si našel pár situací u kterých se dalo pobavit. Celkově je, ale tahle komedie výrazný podprůměr a v mnoha ohledech i ubohost. Hlavní hrdina je totiž až takový asociál, že by se dal označit za zápornou postavu. To, že má tvář Stiflera je o to smutnější. Po Můj život idiota, jeho nejhorší film. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama