Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

To ten scénář byl na papíře fakt dobrý? Nedokážu si to totiž představit. Ten scénář je naprosto zoufalej a jeden z nejhorších, co jsem viděl. Trapnej fekální humor a většina gagů vyjde totálně do ztracena. Scott je ucházející a nebýt jeho, bylo by to tady v černých číslech. Nechápu proč tohle někdo natočil a pak to pustil do světa... ()

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie se zábavnými chvílemi (děda v záchvatu smíchu), ale většinou s trapnými nebo lépe řečeno s nechutnými scénkami (zvracení, žena v karavanu). Tentokrát mě Sean William Scott trochu zklamal a to jsem čekal a stále čekám na nějakou jeho prvotřídní roli v pořádné teenagerovské komedii. Hodnocení 45% a to díky Scottovi. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tak blbý a tak skvěle blbě zahraný, až musím Scottovi smeknout poklonu. Osmiletá holčička, která chodí za otcem s prosíkem o prachy na potrat, filipínská teen verze Danny Treja nebo nadržená učitelka španělštiny, to všechno jsou postavy tak strašně blbý a nerealistický, až to vlastně ani nebolí, ale docela příjemně baví :) Sám Gary (S.W.Scott) je vemeno non plus ultra, jehož jediným smyslem existence je hraní tenisu... a v tomto ohledu je to postava dovedená k takové absurditě, až je to vlastně dokonalý. Jasně, vůbec se nedivím, že film má 53% a pro většinu lidí je to odpad, ale ona je to prostě taková hovadina, až mě to neskutečně bavilo :) ()

mic2.cz 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro ty, kteří milují ulítlé komedie. Seann William Scott, kterého si určitě většina lidí spojí s Prcičkami, se do role perfektně hodí. Ačkoliv bych tento kousek zařadil spíše do kategorie B, tak se dokáže vyrovnat (a mnohdy i předčit) Ačkovou produkci. Takže si připravte bránice a směle do toho. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Po Cop Out jsem prohlížel filmy se S. W. Scottem a narazil jsem na toto. To pro mě jakožto poslední dobou pro závisláka na tenisu byla jasná volba a opravdu i přes průměrné hodnocení mě to nadchlo a pobavilo, ať už kvůli tématice, hlavnímu herci nebo dosti vtipným událostem, kterých je tu nespočet. Plný počet si to sice nezaslouží, ale ať si říká kdo chce co chce, pro mě je to nadprůměr jak v rámci žánru, tak obecně a pouhými třemi hvězdami hodnotit nemohu :). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama