Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

NEXT je adaptací povídky Golden Man od jednoho z největších velikánů světové sci-fi literatury P.K. Dicka. Cris Johnston (N. Cage) je obdařen schopností vidět do budoucnosti a také určovat správný tok budoucího času. Novodobý mesiáš, který musí spasit lidstvo a především svou rodinu. Někdy to ale osud zařídí tak, že si musíte vybrat jedno, nebo druhé... Možná ale existuje ještě nějaká DALŠÍ... možnost. Každému, kdo si přečte jména tvůrců, musí být jasné, že nás letos na jaře čeká dokonalá akční podívaná se sílou bomby hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (802)

vladimal 

všechny recenze uživatele

Nicku, kde pak zůstal herecký výkon z dřívějších dob. Měl jsi zůstat u Kódu Navajo. Tam jsem ti věřil. Krom závěrečného zvratu, nic moc. ()

TenSpravny 

všechny recenze uživatele

Ve chvíly kdy Cage opustil svou milovanou, se z filmu stává celkem průměrná podívaná. Jinak do té doby celkem originální záležitost, ovšem filmy se většinou hodnotí podle závěru, a tady navíc již takhle zmrzačený potenciál filmu degraduje nesympatická policistka. Šedesát? Možná že šedesát pět. ()

Cvrčíno 

všechny recenze uživatele

Zapnul jsem to v televizi, protože nikde nebylo nic jiného a bavil jsem se velmi dobře. Samozřejmě není to výkvět filmařiny, ani nic, co by výrazně vybočovalo z řady, ale to mi zábavu nezkazilo. O půl hvězdičky víc za Colomba :-D ()

Petrisoff 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem čekal od tohoto filmu více. Až na to, že vždy víme co se stane v příštích minutách a kam máme jít, kdy kolem proletí auto abychom mohli udělat efektní MATRIX trik, mě tento film příliš neoslovil. Musím uznat, že Cage známe z lepších rolí než je tato. 50% ()

Ospalek 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda filmů s Nicolasem Cagem, ale tento film mě moc nezaujal a... taky jsem moc nepochopil závěr. Dávám *** ()

TheJanko 

všechny recenze uživatele

Americký triler podľa stokrát otrepanej schémy - hrdina so zvláštnou schopnosťou - balenie kočky - agenti FBI - teroristi s atomovkou. K tomu ešte viac otrepané kecy o osude ( univerzálna myšlienka súčasných tupých filmov ). Nezachráni to ani pokus o ,,otvorený,, koniec. ()

AdamDM 

všechny recenze uživatele

Kto nezatúžil po pozretí Next vidieť 2 minúty do budúcnosti? Nick by ale konečne potreboval nejaký poriadny film. Popravde , myslel som si ako film skončí, ale taký koniec som nečakal. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé sci-fi s dobrým hereckým obsazením.Dobrá vlastnost vidět budoucnost i když jenom dvě minuty do předu ale i to někdy stačí předejít maléru.Škoda bylo to trochu ochuzené o lepší vizuální efekty a lepší akční scény ale nechá se to,Cage+Biel dobrá dvojka. ()

botka2 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšil z ukázek v televizi.Žánr mě docela zajímá a mám rád takové filmy.Ale nakonec jsem byl docela zklamán a už bych se asi podruhé nepodíval. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Při prvním shlédnutí jsem to vcelku hltal a užíval si originální námět. Teď když se na to dívám, vidím jaký film doopravdy je. Nicolas je ulízaný divnochlápek, který sice předvídá budoucnost, ale nemá dost rozumu ani na to, aby si dal pozor, nepřitahoval k sobě pozornost a nedělal další chyby. Agentka je jenom čubka v černém, která asi jen desetkrát zopakuje, že ona a její úkol jsou tím nejdůležitějším, protože musí zachránit svět. A přesto že je plná soucitu a lásky a staví svůj postup na tom, že Cris umí nahlédnou do budoucnosti, která je nanejvýš dvě minuty vzdálená, připásá ho ke křeslu a ptá se ho, zda by se nekoukl do zhruba několikatisíci-násobně vzdálenější budoucnosti. Co se románku týká - Biel je sice pěkná, umí vrhat dojemné pohledy, ale jinak jde o nevýraznou postavu s naprosto předvídatelnou budoucností (a to nemám Johnsonovy schopnosti - i když pravda, jedna bombastická chvilka moji věštbu lehce narušila a překvapila mne). ()

zimi 

všechny recenze uživatele

Naprosto úchvatný film, skvělý nápad a nejlepší výkon Nicolase Cage!!!!!! Od začátku až do konce, jsem byl napnutej a 98% a moc doporučuji!!!! ()

violik 

všechny recenze uživatele

Já nevím, že na toho Nicka tak nadáváte. Tohle je přesně ten typ akčňáku, který by bez něho byl mizerný. On do nich dává šťávu. ()

LiSaiFun 

všechny recenze uživatele

Trochu moc vypjatých prvků na jeden film. Speciální (pohádkové) schopnosti, atomová bomba, osudová láska, která ty schopnosti ovlivňuje... Takový Superman, aniž bychom zrovna na Supermana byli předem připraveni a naladěni. A k tomu ten konec, který vše spláchne do kanálu a zpochybní i happyend, když bez ní má zas jen ty dvě minuty... ()

smirec1 

všechny recenze uživatele

podla mna to bol velmi dobry film...mozno kvoli tomu napadu...akurat mohli ten film ukoncit s tym vybuchom atomovej bomby ()

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama