Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

Borat 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, ale taky ne propadák. Trilogie o Bermudském trojúhelníku měla své dobré i stinné okamžiky. Pěknou animaci nebo akční scénu, střidal nudný nezajímavý dialog. Děj byl někdy plitký a nezáživný. Ovšem bylo se i na co koukat:), že jo Catherine:). Na to že to byl TV film, doceal dobře zabavil.|65%| ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela zdařilý TV snímek, který rozhodně neurazí a patří k tomu lepšímu co může TV produkce nabídnout. Herecká sestava byla vybrána velice dobře, film nenudí a je plný zajímavých překvapení. Škoda jen, že je ve filmu málo trikových sekvencí a působí až moc počítačovým dojmem. Ale i tak se jedná o překvapivě kvalitní podívanou. ()

Reklama

Sairina 

všechny recenze uživatele

První díl 4*: Velmi pěkný začátek, trochu napínání, zatím člověk čeká, co bude dál. Druhý díl 1*: Nevím co se tam vůbec stalo, je to taková rychlá změna po prvním díle jako, kdyby do scénaristy uhodil blesk a přeskočilo mu. No prostě realit je tam hodně a čert, aby se v tom vyznal, hlavně v těch fylozofickejch žblastvech o tom, jak se to a tamto ...(nebudu nic prozrazovat) Třetí díl 3*: Po zklamání z druhého dílu nastává opět změna (asi se scénarista vzpamatoval). Ale i tak je to slabá kvalita oproti prvnímu dílu. Celkem 3*: Z dobrodružného filmu se vyklube podprůměrná sci-fi, takže pro ty, co nemaj rádi zmatené prolínání alternativních realit, nedoporučuji. Ale těm, co je baví každičká zmíňka o Bermudském trojúhelníku, doporučuji. Aspoň zjistí jednu z teorií o vzniku, docela překvapující, kdyby to teda byla pravda. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavná oddechovka, která se skvěle a dost tajemně rozjíždí, ale v závěru ji těžce dochází dech, protože celá logika stojí na hodně vratkém a naivním základu. Obsazení je ale sympatické, celé je to takové pohodově nenáročné, má to i kupu, byť levnějších, ale i tak dost slušných efektů. Jen škoda, že není ten ústřední nápad lépe propracován a dotažen. Přitom scénáristé tohoto filmu nejsou ani v nejmenším žádní amatéři. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Triangle pro mě představuje třídílnou směsku seriálů jako Akta X, 4400 a JAG. Při prvním díle nasadí laťku celkem vysoko (na ****), ale ve druhém se už lesk začíná pomalu vytrácet. Děj je natahovaný a celkově by celá teroie o spiknutí dala méně okecávat. Jenže problém nastane až u dílu třetího, když celý příběh opět "poposkočí" do jiné časové roviny s mostem a začne se odehrávat znovu v jiné realitě (to má za následek úplné divácké zmatení), načež pak na konci zjistíte, že o nic tak hrozného nešlo a hlavním úkolem všech hrdinů bylo počkat až se to všechno vyřeší samo.... Takhle scénáristicky nedotažený konec fakt neberu! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • Snímek získal cenu Emmy v kategorii nejlepší speciální vizuální efekty. (Terva)
  • Výkonný producent Dean Devlin uvedl, že v minisérii je přibližně 800 záběrů s digitálními efekty a že o jejich výrobu se postaral stejný tým, který pracoval už na Dni nezávislosti (1996). (fiLLthe3DD)
  • Filmu byla udělena cena Saturn v kategorii nejlepší televizní prezentace. (Terva)

Reklama

Reklama