Reklama

Reklama

Pán času - Série 11

(série)
Trailer
Velká Británie, (2018–2019), 9 h 21 min (Minutáž: 49–64 min)

Epizody(11)

Diskuze

RonnieJames

RonnieJames (hodnocení, recenze)

mohli doktorkou udeĺat Billie Piper, byl by to skvelý odkaz na doktorovu minulost, nebo Alex Kingston. Jodie je sice skvelá herečka, ale doktor jí nejde. ať  se snaží sebevíc. 

a  celá tahle série je jaksi výstrelem do prázdna. s výjimkou speciálu. tam to konečne vrátilo seriálu alespon nejakou sebeúctu.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

jinak doctor je věrný aktualním trendům, vizualně parádní, příběhově naprostá sračka. 

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Krokov

Každý doktor vychází z předešlých, ale je to vždy nová postava, to je ten celý vtip že mohou obměnovat casting doctora a nikdo jim nemůže říct ani popel, protože do toho nového zregeneroval. Jak kolega řekl, hodně dělá scénář a opravdu je tam hodně málo momentů, které si člověk dokáže zapamatovat či dílů, u kterých stojí se na ně znovu podívat. To je asi ten největší problém, ne že Doctor je ženská, že je to Jodie, je to dobrá herečka, ale ani ten pořádný herec neudělá nic s špatným scénářem. Nedivím se že jak Chibnall tak Jodie chce odejít, protože podle všeho v produkci doktora není vše v pořádku, stejný problém měl Capaldi, nebo i Tennant či Eccleston. Studio chtě nechtě vždy zasahovalo do tvorby doktora, u počátku doctora nesnášelo a měl malý rozpočet, v současnosti ho využivájí k politické propagandě a propagandě rovnoprávnosti studia. Je to prostě válka kterou odnese samotný seriál, v lepším případě bude zrušený, v horším bude rebootovaný a úplně politicky upraven. A znovu opakuji, seriál trpý nedostatkem nápadu. Na tak dlouhodobý seriál trpý nedostatkem kvalitních vedlejších postav, které by v dlohodobém měřítku ovlivňovali běh seriálu - já tam mám Mastera, River, kdo další? Cybermani, Daleci jsou většinu ubozí, poslední příběhy s nima dosti příšerné, řada bez nich nebyl špatný nápad, ale nevymysleli nic lepšího. Osobně bych vážně seriál ukončil, jestli nepříde do seriálu nikdo jako Russel T. Davis, nebo nějaký charismatický herec (herečka), který by to dokázal strhnout, nevidím moc optimistickou budoucnost Doctora.

Krokov

Krokov (hodnocení, recenze)

Wiktoria

Zapomněla jsi říct, že Matt, ale částečně i David byla jen parodie na Williama, Patricka, Jona a Toma s několika rádoby vtipnými hláškami z minulosti nezapadajícími do kontextu ;-) 

na příspěvěk reagoval Shakaar

Wiktoria

Wiktoria (hodnocení, recenze)

Tak konečně mohu ohodnotit celou sérii. Můžu říct, že když bylo zveřejněno kdo se stane novým Doctorem, byla jsem docela rozladěná. Ale chtěla jsem tomu dát šanci, vážně chtěla. Moc jsem se snažila. Bohužel je to pro mě nejhorší série novodobého DW. 
S tím, že je Doctor žena, jsem se docela smířila. Ovšem Jodie mi není sympatická a nevěřila jsem ji jediné slovo. Pro mě se nestala Doctorem. Byla to jen chabá pomíchaná parodie na Davida a Matta s několika rádoby vtipnýma hláškama z minulosti nezapadajícíma do kontextu, zmateně pobíhající po scéně a neustále opakující "I'm sorry." 
Co se týče výběru společníků, přišlo mi to jako blbý začátek vtipu, kdy vejde muslim, černoch a důchodce do baru.. V Grahama jsem na začátku opravdu nevěřila, ale kupodivu byl nakonec jediný, kdo mě oslovil a kdo se i nějak vyvíjel. 
A scénář? Tam ani vlastně žádný nebyl. Veškerý děj chcípnul v kaši politické, genderové a rasové korektnosti, která se do seriálu vplížila už v minulé sérii s Bill a uhasila jiskru Petera Capaldiho, který mohl být opravdu výjimečným Doctorem, kdyby dostal prostor. 
Když teď tak zpětně o celé 11. sérii přemýšlím, dává mi hodně zabrat vůbec si vybavit, co v ní bylo. Dřív jsem seděla přilepená k obrazovce, nemohla se dočkat nového dílu, které jsem sledovala v přímém přenosu. A teď? Dívala jsem se jen z donucení a jsem ráda, že to mám za sebou. 
Díkybohu za to, že se můžu vrátit ke svým oblíbeným Doctorům.

na příspěvěk reagoval Krokov

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Jsem to jen já, nebo je nejnovější série děsně utahaná, nezajímavá, trapná, nelogická, nezáživná a taková čudná? :-) Doktora Who zbožňuji, ale tato sérka se mi zatím líbí snad nejméně. :-/

Reklama

Reklama