Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Laerry 

všechny recenze uživatele

Jediný automobilový pořad, na který se může dívat i Greenpeace aktivista a odpůrce všeho, co jezdí na fosilní paliva. Tenhle pořad je díky dokonalému britskému humoru mnohdy zábavnější než kdejaký americký seriál:P A jako třešnička na dortu je pestrá účast celebrit, nejvíce těch britských, což já, jako britofil, naprosto žeru...... ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Dát dospělým auto a hrajte si ... Samozřejmě s nadsázkou řečeno. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May mě každý týden baví na Coolu. Lepší show o autech široko daleko nenajdete. Věčné fňukání Hammonda, suverenita Clarksona a pohodový puntičkář a milovník svého piána James May. Perfektní složení. Za zmíňku stojí úžasné speciály. Kdy se tato trojka prohání po severním pólů nebo brázdí písky jižní ameriky. Nezapomenutelná byla pro mě cesta jestli se nepletu Alabamou s odvážnými nápisy na autech typu " Nascar sucks, I'm Bi. " Tento seriál mě i někdy dojme... A to v takových chvílich, kdy dorazí Jeremy se svým nákladem na střeše a Richard: "Přemýšlím, jak dlouho jsem byl na slunku... Protože vidím, a tohle se ti bude moc líbit, na střeše tvýho Camara, krávu." 85% ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co jsou ti tři schopní vymyslet. I když je to pořad o autech, občas to tak nevypadá. Dělají si prostě srandu ze všeho a ze všech. Většinou se Clarkson s Hammondem spojí proti chudáku Mayovi. A Clarkson si často utahuje z Hammondovy výšky. Ty zahraniční speciály jsou hodně dobré. Napadne normálního člověka dělat vylodění v Normandii s Fordem Fiestou? :D ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ve kterym jinym pořadu můžete vidět takový hovadiny jako v Top gear? Co ty tři blbci jsou schopný vymyslet, to je občas za hranicí zdravýho rozumu. Ale je to prdel. Nejvíc mě asi pobavil díl, ve kterym se trojice moderátorů vydala na dovolenou s karavanem. update: No tak jsem se po nějaký době zase proklikal na Top gear a musim říct, že dovolená s karavanem už byla mnohokrát překonána :-) Jo a jinak jsem se pro zajímavost kouknul i na nějaký ty starý díly a to je celkem o ničem. Sice je to docela nostalgie koukat na to, když tam testujou např. Sierru jako žhavou novinku, ale je to jen takový odříkávání technickejch dat + pár obrázků. To si dneska můžu najít na netu. Jenom trochu nechápu, proč si tam zapínaj bezpečnostní pásy i při jízdě mimo pozemní komunikaci. P.S. A Jeremy Clarkson je totální zabiják :-) ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Baví se o autech. Já se nenudím. Jezdí auty a diskutují o výkonosti brzd. Já se stále nenudím. Rozebírají, jaké auto si máme pořídít. A já se nenudím! Jak to?? Kruci, česká televize, viděla jsi to někdy? Tohle je ten správný pořad a autech a o všem možném, co doveze tyto tři sympatické chlapíky (hlavně Jamese, ten je můj nejoblíbenější) za kopec. A jsou mi sympatičtější o to více, že mají Stiga. To je něco jako náš Jára Cimrman. Sice Stiga vidíme živého a zdravého, ale kdybychom pozorně upřeli svůj zrak kamsi do dáli, s jistotou bychom uviděli poskakujícího Járu (ducha či člověka). A jestli ten pořad zrušíte, doběhnu za vámi a.... ukradnu vám všechna auta, kterými jste jezdili! Bojíte se, co?! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Při natáčení deváté série se Richard Hammond pokusil překonat nejvyšší rychlost, jaká byla dosažena na území Velké Británie. Rychlost překonal hned první jízdou, ale při druhé praskla jeho stroji pneumatika a v rychlosti okolo 450 km/h skončil zničený v kotrmelcích vedle dráhy. Hammond utrpěl poškození mozku, ze ktrerého se ale zázračně rychle vyléčil. (Wishkah)
  • V 6. epizodě 22. série (scéna pro úvod novinek) Jeremy Clarkson chybně označí základ, na kterém je Škoda Superb postavená. Vtipně pronese, že všechny vozy Škoda až na Fábii: "Jsou v podstatě Golf." Škoda Superb je ale ve skutečnosti postavená na platformě pro VW Passat. (UncleMorty)
  • Jeremy Clarkson byl v březnu 2015 z BBC vyhozen, i když zbývalo odvysílat ještě dva díly z 22. série (tyto hotové epizody tak byly odvysílány jako čistě filmy bez vstupů do studia). Důvodem byla roztržka s producentem, kterého Clarkson udeřil, protože neměl připravené teplé jídlo. Britská televize BBC se poté rozhodla neobnovit s Clarksonem smlouvu, což vyvolalo kritiku fanoušků pořadu Top Gear. Pár dnů na to z pořadu, i přes nabídky od BBC, odešli i James May a Richard Hammond. (Maulincio)

Reklama

Reklama