Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Aiax 

všechny recenze uživatele

Top Gear má své právoplatné místo v pytli s historickými milníky britské - a tím pádem i světové - televize. Hřeje se tam s Monty Pythony, Já Claudiem, Doktorem Who a dalšími legendami, a to myslím smrtelně vážně. Je to prostě kus ryzího, řemeslně špičkového televizního řemesla, ze kterého přímo stříká duše, srdce, humor a kamarádství a které je o autech vlastně jen tak mimochodem. A Jeremy Clarkson musí být tou nejvýraznější, nejzábavnější, nejcharismatičtější a nejošklivější televizní personou od Johna Cleese. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Auta miluju už odmalička (rozpoznávat loga jednotlivých značek jsem uměla dřív než číst), ale vždycky byla jen "na koukání", kvůli starosti o bezpečnost mé osoby i všeho živého a neživého, co bych eventuálně mohla "potkat" na svých čtyřkolových cestách. Leč při sledování humorných chlapců z Topgýru (Richard - ňuňu, které by mi při ploužáku dosahovalo přesně.. tam kam má :Þ ), jejich veselých eskapád a hlavně toho, jak si to všechno tak pěkně užívají, mám čím dál tím větší chuť uvázat si oprátku z brzdového lanka kolem krku a vyrazit na tratě s neomezenou rychlostí... ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Opravdová televizní viagra nejen pro muže. Pořad není jen o autech, je to o zábavě, o dobrodružství a v neposlední řadě o informacích a to vše takovou formou, která nemá obdoby, proto není divu, že se pořad během svého vysílání stal kultovním a dosud nepřekonaným. Velkým kladem jsou návštěvy populárních herců a jiných celebrit. Je to zkrátka pořad, který potěší i někoho, komu jsou nějaká auta u zadku a do práce jezdí na kole, a že pár takových diletantů znám (vtip, neznám ani jednoho). Hlavními pilíři jsou zde moderátoři a jejich suchý (občas drsný), ale přitom trefný, pro Brity tolik vlastní, humor. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Doslova autotelická revue jako autoterapie z automobilizmu! Hotový autoukájení a jiný perverze ve verzi BBC... %-] Někdy vskutku přímo autogenní... ;o))) . . . Nedívám se automaticky na každý díl, ale když už, tak bavím se autonomně skvěle! Ono je to totiž zase jen O TOM, že kde to je, tam to jede, ba tam to frčí a pánové jsou autority k poježdění... Britsky břitce, autorsky svižně! - - - - - (Vídáno nepravidelně leč s chutí na tv >primagear< , hodnocení 1.8.2011 po rozkošně uvolněné epizodce s Rendou Latitude /...pozor spoiler!...spoilery to nejistí!!.../ 9159., autentický komentář zde ve velmi dobrém rozmaru rozvolněný jako třistašedesátýdruhý - 1.8.2011) ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Esence trapnýho rádobyhumoru (pokusy o vtipy tu jsou opravdu ubohý) na pozadí světa motorů v plechovkách na 4 kolech. Již od roku 78 - síla! Mužská nejrozšířenější úchylka ve své plné kráse..."Úžasní" moderátoři tomu nasazujou korunku. Pořad, který nejspíš většině mužský populace prokrvuje penis, jinak si jeho oblíbenost nedovedu vysvětlit. Z normálních lidí se při sledování stávaj holčičky hrající si s barbínkama. Jeremy Carkson mi nepřipadá vtipný a už vůbec ne charismatický (je to nesympatický kretén). Dovětkem by mě zajímalo, kolik z těch zanícených místních fanoušků kdy vidělo alespoň jeden díl s originálním zněním. Dabing to má příšerně vlezlej a čiší z něj takový to umělý nadšení. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Ve třetí epizodě deváté řady, tedy prvním americkém speciálu, kdy si trio moderátorů kupovalo v USA ojeté vozy, mají v závěrečných titulcích všichni účinkuící uvedeno jako první křestní jméno Billy. (Martin_Happy)
  • Stigova helma je značky Simpson, typ Diamondback. Koupit ji lze za přibližně 16 000 Kč. (jirijost)
  • Při natáčení v USA si Richard Hammond vybral na závodění auto Dodge Challenger. Společnost General Motors ale odmítla Top Gearu automobil zapůjčit s důvodem, že jejich auta v pořadu jen kritizují. Richard se proto rozhodl, že si auto pořídí na vlastní náklady. (šerminator)

Reklama

Reklama