Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Baví se o autech. Já se nenudím. Jezdí auty a diskutují o výkonosti brzd. Já se stále nenudím. Rozebírají, jaké auto si máme pořídít. A já se nenudím! Jak to?? Kruci, česká televize, viděla jsi to někdy? Tohle je ten správný pořad a autech a o všem možném, co doveze tyto tři sympatické chlapíky (hlavně Jamese, ten je můj nejoblíbenější) za kopec. A jsou mi sympatičtější o to více, že mají Stiga. To je něco jako náš Jára Cimrman. Sice Stiga vidíme živého a zdravého, ale kdybychom pozorně upřeli svůj zrak kamsi do dáli, s jistotou bychom uviděli poskakujícího Járu (ducha či člověka). A jestli ten pořad zrušíte, doběhnu za vámi a.... ukradnu vám všechna auta, kterými jste jezdili! Bojíte se, co?! ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Naprosto autům nerozumím i když díky tomuto seriálu už trošku ano. Po zhlédnutí pár dílů jse usoudila, že i když je to seriál pro pány tak mě uchvátil. Naprosto nenásilný humor, který je použit přesně v danou chvíly kdy má být. A co se týče moderátorů já dávám palec nahoru Jeremymu a Stigovi.Jedním slovem BOMBA :)) ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Kam se na tohle hraba AUTOSALON :) Suprčuprnejlepší a nejúžasnější moderátoři, kteří se se svým humorem navzájem výborně doplňují. Někdy se mi stane, že se nezasměju ani výborné komedie, ale abych se smíchy nezkácel na zem u TOP GEARU? To ne :D Naschvály, humor a především ,,auta za rozumnou cenu" a super auta tu nechybí.. (kde ty penízky BBC bere?) Když pořad o autech, tak tenhle! 95% ()

mikinhoo 

všechny recenze uživatele

Tak prostě tohle je nejlepší. Jeremy, Richard a James vytvořili žijící legendu. Kdo by neznal Stiga? Jeremyho hlášky a nešikovnost? Richardovi vtípky a nápady? A Jamesovu pomalost, když sedí za volantem? V jejich speciálech se dozvídáme, že i děti z Iráku znají všechny tyto aspekty úspěchu Top Gearu. Tahle banda bok po boku je nesmrtelná. Velkých 5*. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co jsou ti tři schopní vymyslet. I když je to pořad o autech, občas to tak nevypadá. Dělají si prostě srandu ze všeho a ze všech. Většinou se Clarkson s Hammondem spojí proti chudáku Mayovi. A Clarkson si často utahuje z Hammondovy výšky. Ty zahraniční speciály jsou hodně dobré. Napadne normálního člověka dělat vylodění v Normandii s Fordem Fiestou? :D ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Čtyři základní pilíře současné show vymyslel Clarkson na obědě s producentem a dlouholetým přítelem Andy Clarksonem. Jsou následující: 1) Bude obsahovat krátké a rychlé zprávy, aby se dala odbýt "důležitá, ale nudná auta" 2) Bude se točit před publikem v hangáru 3) Pořad budou uvádět pouze muži 4) "Bude to nevyvážená show. Nechceme tam žádného profesora, který bude mluvit o dopadech automobilismu na ekologii". (Ruuzha)
  • Obecenstvo musí odstát celé natáčení 60ti minutového dílu, protože nejsou zajištěna žádná místa k sezení. To je v televizních pořadech raritou. (Maulincio)

Reklama

Reklama