Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

prome 

všechny recenze uživatele

Hodnoceni bylo tezke .... byl videt mensi upadek oproti jednicce ktera se mi moc libila, ale take tenhle snimek splnil ma ocekavani protoze podivat se na filmovou pohadku o fotbale neni na skodu. Jedine v cem me film zklamal byla automobilova honicka. Uz vidim jak tak maly kluk z chude ctvrti umi ridit takove auto a tak si to dava. Mno ale plusu je vice a uz se tesim trojku protoze tahle oddychova zabava v zadnem pripade neuskodi. ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

Přestup do Realu zabil naději na kvalitní pokračování. Záběry na kruháč v Madridu a ze stadionu Santiaga Bernabéua jsou vskutku chabé v porovnání s těmi z prvního dílu na Newcastle a St. James's Park. Příběh taky o ničem a spíš bych řekl, že je to reklama na adidas, který je dlouhá léta sponzorem realu. Ani snaha o zařazení co nejpopulárnějších skladeb do soundtracku filmu nepomohla. Závěrem, Jaume Collet-Serra by měl točit horory, či mrazivé thrillery, to mu celkem svědčí, tohle ne! ()

Reklama

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Proč já na tyhle blbosti vůbec koukám? Santiago Muňez přestoupí do Realu Madrid a začne se chovat jako debil a vo tom to je. Ale je fakt zábavný, že ten týpek pokaždý příde na hřiště tak 5 minut před koncem a pokaždý dá gól. Asi mu k tomu pomůže, že vždycky vytáhne ten svuj přívěšek a pokřižuje se. Kdybych byl rozhodčí, tak ho s tou machršňůrou na krku vůbec nepustim na hřiště. Jenže pak si zláme hnátu a trochu se to zkomplikuje. A do toho má ještě problémy se svou buchtou a ztracenou matkou a bratrem. No prostě scénář jak z telenovely a do toho hudba jak z telenovely. Nejvíc mě asi pobavily některý zápasy. Tak třeba Rosenborg Trondheim má krásnej stadion. Ve filmu to vypadalo jako nějaký hřiště na vesnici, na kterym se hraje tak maximálně okresní přebor. Navíc se hrálo prakticky po tmě. A šatna vypadala jak ubytovna pro ukrajince. Finále ligy mistrů pak byla totální komedie. Je to blbě sestříhaný, takže to vypadá, že si David Beckham nechal během zápasu několikrát přebarvit vlasy a totální záhadou pro mě je, proč byly některý záběry zrcadlově obrácený. Naprosto kouzelenej byl taky doprovodnej komentář. Týpek trefí břevno a komentátor řekne, že Casillas zachránil Real Madrid. Fakt lepší než komentář od Vaška Titlemozarta. Na konci mi jen chyběl rozhovor, kde by Muňez řek, že ten zápas byl takovej vyto... vyšperkovanej, takže se musí to... Místo toho se objevil nápis "to be continued". Radši nechci vědět, co bude příště. Jinak jsem si vzpomněl na jednu hlášku z filmu Torrente 3... "Jak může muj syn fandit tak posranýmu klubu jako je Real Madrid?" ()

Degreet 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování mé oblíbené jedničky, ve které se musí Santiago poprat se stále vzrůstající popularitou a penězi. Pro fanoušky fotbalu povinnost, minimálně fotbalové záběry stojí za to. Navíc vůbec nemám problém s tím, že je to plné product placementu, naopak veškeré přiblížení realitě, včetně opravdových hráčů, se mi líbí. K tomu navíc opět dobrý soundtrack a kamera. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film pokračuje tam kde první díl skončil. Chicharito (tak mu budu říkat) dostal lukrativní nabídku od Realu Madrid a taková nabídka se neodmítá. Netrénoval to tehdy sice ještě José Mourinho, ale kvalitka tam srovnatelná. Účinkování Zidanů a Beckhamů určitě potěší a rozhodně nezklame ani výstup tlustýho Ronalda. Některé scénky jsou skutečně úsměvné. Vidím, lépe řečeno, viděl jsem to na 3*. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se krátce objevuje taxi Škoda Octavia české výroby. (JoranProvenzano)
  • Zápasy, které jsou uváděny jako osmifinále, čtvrtfinále, semifinále (proti Pireusu, Rosenborgu a Lyonu) byly ve skutečnosti odehrány v sezóně 2005/06 v základní skupině ligy mistrů F, kterou vyhrál Lyon. Real postoupil do osmifinále, kde hrál proti Arsenale (ve filmu finále) a tam také po zápasech 0:0 a 0:1 vypadl. (hendrich6)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)

Reklama

Reklama