Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesný příklad toho zbytečného pokračování,které vůbec nemuselo vzniknout. Z původní sestavy nezbyl (skoro) nikdo a humorných situacích je také velmi pomálu. A navíc se to celé jeví spíš jako nějaká trapná lovestory a příběh o převychování rošťáka v hodného kluka. A to mi do této série vůbec nesedí ()

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak na tohle vůbec někdo přišel? Tohle je jako když se vyzvracíte a hledáte v tom zlatou cihlu, kterou jste čmajzli nějakýmu ropnýmu magnátovi na cestách po Bangladéši v zádech máte komando mafiánů v černých Hummerech, za chvíli policejní vrtulníky, střílej po vás kulomety, snaží se vás stáhnout tekutý písky, hlavou bušíte do kaktusu, hoří vám u zadku atomovka, pod nos vám někdo natřel čpavek a navíc všude hraje pořád dokola jedna a ta samá písnička od Evy a Vaška. Naštěstí to byla jen noční můra, kéž by tento film byl také jen noční můrou a nikdy nevznikl. Výše zmíněné je navíc soupis věcí, které bych dělala raději, než znovu sledovat tohle martyrium christi. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zvyšuju hodnocení z 3* na 4 a to z prostého důvodu - z celé dosavadní tetralogie „American Pie Presents“ je pro mě osobně tento zkrátka nejlepší. Není ničím inovativní, ale perfektně zachytává esenci svých předchůdců. Tad Hilgenbrink zastává roli Matta, alias Stiflerova mladšího bratra na výbornou - vzhledově se mu blíží neskutečně a opravdu se chová ještě jako větší debil. Hromadě pěkných dívek, které sem tam ukážou víc, než by si člověk mohl přát, vévodí okouzlující (byť na můj vkus trochu vychrtlá) Arielle Kebbel. A aby toho nebylo málo, nechutnosti fungují na výbornou - ze scény s opalovacím krémem se mi pokaždé zaručeně zvedne žaludek, naposledy jsem se málem skutečně pozvracel, byť jsem to už od začátku čekal. Dějová stránka, tedy náprava namyšleného hajzlíka skrz poznání, co to je skutečné přátelství i láska, je jen takové pozlátko už tak příjemného celku. A zasazení do legendárního hudebního tábora je také příhodné - zatím jsme ho mohli z části vidět už v druhém díle oficiální tetralogie, ale tady naplno rozvinul svůj mimoňský potenciál. Není o čem, to, co další pokračování nedokázala, tento díl uhrál s gracií. Podívám se rád pokaždé, co stihnu hlavně pozdně večerní vysílání v televizi. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak malé hodnocení, Band Camp je jen jiný film, než první tři díly prciček, ale podle mého na stejné úrovni.. Zasazení prostředí do hudebního tábora je skvělou myšlenkou autorů, vždyť odkazy na různé příhody se objevují už od začátku. Navíc se tenhle díl netočí opět jen kolem sexu, je tu i (do určité míry :) morální poučení a hlavně A. Kebbel to hrozně sluší :) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, čekal jsem horší film. Úroveň vtipnosti sice není tak vysoko jako u předchozích dílů, ale když vezmeme v potaz, že čtvrtého pokračování se zúčastnila jen hrstka herců z původních prciček a z těch hlavních rolí nikdo. Že hlavní hrdina byl vybrán jen pro svou podobnost se Stiflerem (a neumí hrát), výsledek překvapivě funguje. Nesmějete se pořád, tto chraň bůh, ale místy to jde. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama