Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nastává zlom v sérii. Postavy z předchozích dílů už tady neuvidíte a za starou gardu hájí čest pouze Eugene Levy. Na scénu však přichází mladší Stiflerův brácha, který se od svého nedostižného vzoru příliš v ničem neliší. Jeho jedinou filosofií jsou kozy a zadky. Nápad instalovat kamery do dámských sprch se počítá a Tad Hilgenbrink je jako nový objev docela dobrá volba. Na nadprůměrný gag zde nenarazíte, ale je to obstojná komedie, která si klade za cíl pobavit. Víc se s ní nemusíte obtěžovat. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První prcičky, který vlastně nejsou prcičky. Jenom si propůjčili značku, jedno příjmení a příběh tvůrci nahodili do tábora, kde se tehdy odehrávala jedna nezapomenutelná scéna s flétnou. Uznávám ale, že to bylo docela v pohodě. Žádná pecka, ale sympatičtí herci dodali fajnové atmosféře, která neurazila, nenaštvala, nepřekvapila. Prostě film, u kterého si odpočinout je to nejlepší, co člověk může udělat. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Neni to nuda k posrání, ale ani zábava ke koukání!! Kdo čeká nahý holky, bude určitě zklamanej, kdo čeká vtipy bude taktéž zklamanej...takže co nám zbylo?? Morální ponaučení o tom, že hajzl je pořád hajzlem, ale občas udělá dobrý skutek a jeho chování se aspoň na chvilku posune do sféry snesitelnosti! Určitě je tomu tak ve filmu, ve skutečnosti to nechám na vás. Jednou větou: Čtyřka si nese určitě vzdálenou příchuť kinobratříčků, ale určitě než čtyřiceti procentní nečekejte. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, čekal jsem horší film. Úroveň vtipnosti sice není tak vysoko jako u předchozích dílů, ale když vezmeme v potaz, že čtvrtého pokračování se zúčastnila jen hrstka herců z původních prciček a z těch hlavních rolí nikdo. Že hlavní hrdina byl vybrán jen pro svou podobnost se Stiflerem (a neumí hrát), výsledek překvapivě funguje. Nesmějete se pořád, tto chraň bůh, ale místy to jde. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší díl ze série prciček. Pár světlých momentů film nezachrání, Stifler tady v žádném případě není ten pravý Stifmaista, a celkově je to nudné. Film je třeba sledovat totálně s nadsázkou, a říct si, že se člověk chce bavit. A ono to pak jakžtakž půjde. Na původní díly to nemá, ale ty tři si to zaslouží. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)
  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. (HappySmile)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama