Reklama

Reklama

Hellboy 2: Zlatá armáda

  • USA Hellboy II: The Golden Army (více)
Trailer 3

Nejproblematičtějšího zaměstnance přísně tajného Úřadu pro paranormální výzkum a obranu tentokrát čeká opravdu náročný úkol. Syn vládce podsvětí, princ Nuada, totiž porušil křehké příměří, které panovalo mezi lidmi a jeho říší, čímž nastartoval příslovečné peklo na Zemi. A má být ještě hůř – Nuada se snaží zkompletovat sbírku artefaktů, jež mu mají pomoci oživit Zlatou armádu, nezničitelná mostra, která za pár minut udělají z lidstva ohrožený druh. Aby toho nebylo málo, Hellboye rozptyluje i lehce italská domácnost, kterou má se svou Liz. Tváří v tvář ohrožení světa musí jít rodina stranou, a tak se zaměstnanci nejtajnějšího ze všech tajných úřadů vypraví do tábora nepřítele, aby zastavili Zlo, ještě než se stačí vyvalit na Zem. Vy se vydáte s nimi, a protože vás povede režisér s nedozírnou výtvarnou fantazií, připravte se, že uvidíte, co jste asi ještě neviděli. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

100% súhlas. Del Toro má cit na detail ale aj akciu,réžiu pevne drží v rukách. Takéto filmy by som pozeral od nevidím do nevidím.

Civalovi by som odporucil pozriet si MIB 3. Tam som sa celkom strácal v návale všeliakých odkazov, mixov komedií, akcie a akýchsi buddy movie alebo whatsever to bolo. Nejak som tomu neprišiel na chuť.

Obidva filmy som pozeral v HD u seba doma, bez reklamy, ale Hellboy vedie na celej čiare, pohltí a nepustí. Efekty boly v obidvoch filmoch super, ale mne sa aj tak páčili viac v HB 2

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

Rozumím všem námitkám v komentářích i diskusi, ale já Hellboye prostě miluju (a tehdy jak známo není co řešit) - pět hvězd pro jedničku i dvojku.

:-))

na příspěvěk reagoval movieband

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

neni náhodou tá smrť podobná tomu debiloviu vo filme fauonv labyrint ?? lebo tiež mala oči na rukách

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

mohli by se u třetího dílu inspirovat knížkou nebo nějakou povídkou a rozvést ji nějak .. třeba Skříňka plná zla nebo Värkolak .. je hromada povídek a příběhů, kterými se Perlman s del Torem můžou inspirovat ... každopdáně tenhle díl byl taky dost dobrý ... 

Uživatel zupanic smazal svůj příspěvek.

terulka

terulka (hodnocení, recenze)

Trochu jsem se v tom filmu ztratila, což si vysvětluju tím, že jsem nikdy neviděla 1 ...

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Trochu som bol sklamaný, lebo som čakal od toho viac ako som dostal... ale keďže mám rád Rona Perlmana, tak dávam 3 * ;-)

melkor323

melkor323 (hodnocení, recenze)

Prečítajte si najnovších Hellboyov, Darkness call a hlavne Wild Hunt! z toho by bol film! konečne tam všetko začína zapadať! .... SPOILER!- pre komixom nedotknutých: viete, že Hellboy je podla prava posledný z Artušovej kralovskej línie? Hellboy je odsudeny byť kralom, či už pekla, alebo ludi! Yeah!

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Takže je to zplácanina všech možných komiksů dohromady??

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

:-D no z tých o Hellboyovi... postavy, vzťahy a tak - ten základ - príbeh sám je ale podľa mojich vedomostí pôvodný, nebol pedtým spracovaný ako komiks, aspoň si takú zápletku či jej náznak zo žiadneho nepamätám. Irtet?

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Asi niet čo zistiť - Del Toro s Mignolom vymysleli príbeh vychádzajúci z Mignolových komiksov, scenár si už dokonca podľa všetkého napísal Del Toro sám (IMDb). Bodka! ;)

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Aha..no kdybs zjistil cokoliv o tom z jaké knihy to vychází tak mi dej vědět..dík

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

nezdá sa mi, ale to som nečítal (jedná sa o román, nie komiks ani to nepísal Mangola... čím netvrdím že je to slabé, skrátka nebol záujem) ... obsah Ztracenej armády uvádza: "525 před Kristem. Perský král Kambýses vyslal padesát tisíc vojáků napříč dobytou egyptskou pouští, aby obsadila oázu v místech, která teď leží nedaleko dnešních libyjských hranic. Podle řecké historie zastihla armádu těsně před koncem její skoro tisíc kilometrů dlouhé cesty písečná bouře o síle hurikánu. Armáda - všech padesát tisíc mužů - zmizela beze stopy. ........ 1986 po Kristu. Na okraj Velkého písečného moře je vyslán archeologický tým, aby našel důkazy o tom, že k oné historické události skutečně došlo. I ten zmizí beze stopy. Úřad pro výzkum paranormálních jevů na místo vysílá svého nejlepšího vyšetřovatele, Hellboye, který má najít ztracený archeologický tým a zjistit, co se stalo se Ztracenou armádou."
No... mohli radšej toto točiť :-)

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

A nevychází to aspoň částečně ze ztracené armády??

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Je to Hellboy séria, autor Mike Mingola. Konkrétne tento príbeh je ale pôvodný vymyslel ho Del Toro v spolupráci s Mingolom, neviem o tom, že by mal komiksovú predlohu. ... Prvá časť ale bola z väčšej časti postavená na komikse (komiksoch o Hellboyovi), táto už si ide viac-menej vlastnou cestou. ... Ostatne aj komiksový Hellboy sa rozrástol na minisérie a paralelné príbehy tak, že ťažko vysledovať.

D.Moore

D.Moore (hodnocení, recenze)

AkrObatiX: Liz hořela jinak, protože byla v tomhle díle vyspělejší... viz zajímavosti:-)

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Super pokračování jedničky s dobrými vtipy. jen jednu věc sem nepochopil proč Liz hořela jinak než v prvním díle. A finanční propadák to nebyl vydělalo to 2x víc než to stálo. viz. boxofficemojo.com

Nespy

Nespy (hodnocení, recenze)

Mě se film líbil.Tipicka Hellboyovská akce a místy vtipné

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Já sem slyšel že se trojka netočí proto že dvojka byla tak trochu finanční propadák...

D.Moore

D.Moore (hodnocení, recenze)

melkor323: Tak tomu se mi snad ani radši nechce věřit. Podle mě trojka bude - a že bude Pearlmanovi 65? Však pod maskou věk znát nebude a jak ukázal čtvrtý Indy, psí kusy si lze dovolovat i v důchodcovském věku:-)

Související novinky

Netflix chystá seriál Diablo

Netflix chystá seriál Diablo

22.09.2018

Streamovací služba Netflix připravuje animovaný seriál z herního světa Diablo od společnosti Blizzard Entertainment. Projekt momentálně chystá (nebo to alespoň řekl v již smazaném tweetu) scenárista… (více)

Hellboy sprintuje před kamery

Hellboy sprintuje před kamery

07.07.2017

V Hollywoodu obvykle trvá mnoho let dostat film před kamery, takže je vcelku šokující, jakou rychlostí se hýbe kupředu reboot Hellboye. Ještě na začátku roku to vypadalo, že máme šanci na klasickou… (více)

Hellboye čeká reboot

Hellboye čeká reboot

09.05.2017

Guillermo del Toro nedávno oznámil, že je třetí Hellboy opravdu mrtvý. Studio Universal mu definitivně řeklo, že o pokračování Zlaté armády nemá zájem, o to překvapivější jsou tedy zprávy, že se… (více)

Hellboy 3 stoprocentně nebude

Hellboy 3 stoprocentně nebude

22.02.2017

Guillermo del Toro před pár týdny probudil naděje na třetího Hellboye. Po twitterové anketě slíbil, že film znovu probere s comicsovým tvůrcem Mikem Mignolou i s Hellboyovým představitelem Ronem… (více)

Reklama

Reklama