Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem se nenudila ani chvilku. Sportovní gymnastiku hodně miluju už od dětství díky filmu Nebe na dosah. Tento film se s tím nedal bohužel vůbec srovnávat. Jde vidět, že to točili v USA. Mohli si odpustit ty trapné a zbytečné scény. Celkově se to nedalo brát moc vážně. Chvílema jsem uvažovala nad 75%, ale nakonec dám jen 60% hlavně kvůli ději. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná a svižná věc ze sportovního prostředí, tentokrát gymnastiky. Takže je k mání spousta pružných dívčích těl. Haley je bývalá gymnastka, která odešla uprostřed šampionátu, protože se dozvěděla pravdu o svých rodičích. Teď je nucena vrátit se zpět do akademie ke gymnastice, kterou kdysi odepsala (je to bikerka a úvodní scénka filmu má opravdu šmrnc). A začíná cesta zpět, samozřejmě s happy endem, který by v reálu nebyl možný. Ale proč ne. Jeffa Bridgese jsem po dlouhé době viděla v roli, kde mu to sluší a nehraje záporáka. ()

Reklama

mustafa 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se nejedná o další naivní přírůstek o zmoudření zlobivé holčičky, tentokrát ze sportovního prostředí. Plytký děj v druhé polovině filmu přechází do ústraní a film se proměňuje ve sportovní přenos, který je vizuálně opravdu lahodný a nejen kvůli postavám hereček. Rebelka dovede zaujmout především svou vizuální stránkou. Díky skvělé kameře a dynamickému střihu se daří tvůrcům vytvořit pro sportovní odvětví gymnastiky nový rozměr snímání. Všichni si určitě pamatujeme na roztahané, dlouhé a nudné záběry gymnastiky z olympiády. Rebelka tento nudný typ přenosu zcela boří a přichází s novými nápady, jak se dá tento sportovní přenos zvládnout. Bohužel sportovní přenosy jsou tak trochu podceněným tématem, přitom právě přenos dákáže u diváka nadšení ze hry umocnit a vtáhnout ho do hry. Hlavní hrdinky chtějí inovovat "svůj" sport, totéž se daří tvůrcům tohoto snímku. Ačkoliv snímek nemá po příběhové stránce cokoliv nabídnout a jasné sdělení snímku o tom, že každý sport je krutý, je tak obehrané, až je trapné. Přesto si film zaslouží pozornost. Jo a to jsem ještě nezmínil jeden megavtípek s Jeffem Bridgesem a trampolínou:-) ()

geklon 

všechny recenze uživatele

ale né, tohle je dobře natočený sportovní drama s komediálními prvky pro zastydlý puberťáky,se vším tím klišé co k tomu patří, ale není to žádný okřídlený patos plný zmaru...jak tomu poslední dobou bývá..Mě ta synopse sportovních filmů u tohoto snímku vážně bavila...čtyři i kvůli tak bídnému hodnocení. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sportovní film zabývající se dívčí gymnastikou dějově vsazené do elitní gymnastické akademie, kde se mají napravit problematická děvčata. Romantická linka tu není a tak pro leckoho může přijít zklamání, ale jinak se jedná o příběh o dívčím mládí, touhách, přátelských vztahů a sportovních výkonů. A v tom všem se pohybuje Jeff Bridges v roli trenéra. Missy Peregrym coby rebelka nijak zvlášť uvěřitelná není, ale v jiných rovinách už to ujde. Typická naivita hodna puberťačky z ní doslova číší. Ostatní děvčata velmi často viditelně přehrávají, což velmi kazí celkový dojem. Sice tuctový příběh s naprosto nereálnou a dosti hloupou scénou z gymnastické soutěže, ale je to prostě jen film pro mladé o mladých a jejich sportovních výkonech. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama