Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Dallas 

všechny recenze uživatele

O holke, ktorá musela nastúpiť na gymnastickú školu. Prečo musela je nezaujímavé, hlavné je že nastúpila. Celkom slušný filmik z prostredia ženskej gymnastiky. Jeff Bridges bol ako tréner dobrý. Zaujímavé postavy (doslova :-)). Neviem, ale na rebelkách niečo je (možno je to mojov záľubou v punku). 60% PUNK IS NOT DEATH ()

Regig 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mě vždycky brali, hlavně kvůli dojemným chvilkám z výhry. V tomto snímku uvidíte vtip, akci, smutek, grady, radost, přátelství, čest a hrdost. Hlavně hrdost a čest je hlavní podstatou tohoto filmu. A to uvidíte na závěr ve velkém finále. Dobré triky nejenom v gymnastickém zaměření uvidíte i na začátku filmu s skateboardem a s BMX. Za můj super zážitek s filmu si tento snímek zaslouží to nejlepší ohodnocení. ()

Reklama

gpx 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl scénář alespoň tak dobrý jako soundtrack, dalo by se na to dívat bez toho, aby ve vás film vyvolal neodolatelnou touhu někomu fyzicky ublížit (ideálně tvůrčímu týmu, který bohužel nejspíš nebudete mít po ruce). Kdyby hlavní hrdinka neměla prdel jak pivovarskej valach, dalo by se věřit tomu, že je to gymnastka. Kdyby autoři nepropagovali a neoslavovali nesportovní chování, možná by se dalo s hlavní postavou sympatizovat. Kdyby hrdinka nemlela hovadiny, byl by film alespoň průměrný (např. Haley ukáže fatalisticky na žíněnku se slovy: "tohle je větší než ty nebo já"). Hovno! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, z prostředí gymnastek, kdy je nucena znova začít trénovat problémová Haley. Kterou to evidentně nebaví, ale aspoň tam předvede trochu vzrušení a jak jinak to může dopadnout než, že se do toho vrhne opravdu. Prostředí gymnastek se ve filmu moc neobjevuje. Tenhle sport je hodně tvrdý ( byt se jedná o drobné krásné holky) a poměrně krátký co se týče vrcholu kariéry. Pěkné bylo jak se dívky na soutěži domluvili, když viděli jak nespravedlivě se hodnotí a nechali vždy vyhrát jednu z nich tu nejlepší a ostatní nenastoupili. Ono ve skutečnosti je to stejné hodnotí se dost sporně viz Olympiáda, kdy to viděl snad každý a diváci nechtěli pustit ani sportovce do hry, jak to bylo okaté. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Minimálně příjemné překvapení!! A není to jenom v léta bezpečně spolehlivém sympaťákovi Jeffu Bridgesovi v roli trenéra, ale i ve vedlejších postavách gymnastek a zejména v hlavní představitelce, Kanaďance Missy Peregrym. Tahle holka, si troufám říct, má budoucnost. Jsou nerozvážné koníčky, při kterých se můžete slušně zmrzačit, vzápětí skončit ve vězení nebo se dostat na prestižní gymnastickou akademii VGA. Jsme přeci za oceánem. Rebelka Haley nám tak na plátně přetaví další z amerických snů, jehož námět je sympaticky neokoukaný a směle si to s pomocí nápadité kamery pádí až do přepáleného finále. Určitě ale neztrácí příjemný lesk, který v jiných případech spolehlivě zašlapává nášup klišé (z posledních let Bravo, girls! nebo Let´s dance). Nebudeme si nalhávat, že tady klišé není, ale je s ním mnohem zručněji pracováno. Choreografie jednotlivých scén je dokonalá, režie drzá a místy skutečně originální. Navíc je to celé ryze americká záležitost, tak proč by si na konci nemohla pro autogram přijít i Carly Patterson?!? ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama