Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší film s Angelinou Jolie co jsem viděl. Poprvé a naposled se mi v tomto filmu A. Jolie líbila také svým zevnějškem. V roli modelky jí to skutečně seklo. A po herecké stránce naprosto bez námitek, jela naplno. Celý film v podstatě táhne sama a velmi se jí to daří. Ostatně celé herecké obsazení je na TV film nadstandartní, Mercedes Ruehl výborná jako vždy, oslňující Fay Dunaway a přirozená Elizabeth Mitchell. Děj snímku asi v mnohém odráží realitu ze světa modelinku, který je určitě hodně složitý a náročný. A myslím, že Gia ho vystihla skoro dokonale. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

příběh něžné i proradné, kruté i bezradné giy.. příběh o jedinečnosti, o cestách nahoru, vrcholech i pádech do propastí, které jsou bezedné a tudíž odrazit zpátky se nedá.. gia byla krásná a jedinečná.. milovala se stejnou intenzitou jako fetovala, vše naplno, bez mezí a mantinelů.. happyend se nekoná, tohle je život.. angelina jolie v roli supermodelky, které ležel celý svět u nohou, jenže to nebylo to, co ona potřebovala a co si přála.. ps: pseudodokument? citové vydírání? hehe.. občas je dobré vidět dál než jen na špičku svého nosu.. ()

Reklama

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

No, príbeh o tom potom, ale herecké výkony zvládnuté na jednotku. Angelina Jolie aj Elizabeth Mitchell sú herečky s veľkým H. Niektoré scény sú moje srdcovky. Až sa divím, že sa na to Angi dala. Ale určite jej to neuškodilo. Kto má Angi v top 10ke a nevidel tento film, nieje jej pravým fanúšikom :) 95% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Gia Carangi, si vždycky zakládala na image rebelky. Možná právě to ji vyneslo mezi světové topmodelky - že byla natolik odlišná od těch kopií Marylin Monroe, světlých blondýnek, jedné jako druhé. A také možná právě to uspíšilo její pád, kdy závislost na drogách, alkoholu či sexu jí zničila kariéru, a později i připravila o život... K tomuto filmu jsem přistupoval pouze s vědomím, že zde hraje Angelina Jolie - nic víc. Absolutně jsem netušil, o čem film má být, nečetl jsem žádné recenze ani texty distributorů. Jméno Gia Carangi jsem také nikdy předtím neslyšel. Ale film mě totálně pohltil, od první minuty do poslední. Je pravda, že na tom má velký úspěch představitelka hlavní role, která jednak ani na vteřinu nesleze z obrazovky, druhak jí to setsakra sluší, ale také polovinu filmu se předvádí v rouše Evině. Na samotném životě Giy Carangi není, ale nic neobvyklého - málo kdo dokáže unést úspěch a spoustu peněz - nedokázala to Edith Piaf, stejně tak to nedokázala ani Gia Carangi. Její život se vskutku životního příběhu pěvecké divy Edith Piaf velmi podobá - od chudého původu přes velkou slávu k, téměř potupné, smrti. Ač se jedná o "jen" o televizní film, určitě by stříbrnému plátnu ostudu neudělal, naopak by proti většině dnešní produkce něčím zaujal ... ()

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Na začátku je nutné ujasnit si jednu věc. I kdyby to stálo za hovno, ale byla v tom nahá Angelina, tak je pro mě ten film dobrej. Nejspíš se tímto degraduju v očích pseudointelektuálních šašků, ale poživačného samce v sobě zapírat nehodlám. Ovšem tady se jedná o velice kvalitní dílko popisující lesk a bídu života modelky, která si to víceméně zařídila po svém a taky na to pak dojela. Nevím, proč mě to tak táhne k těmto sebedestruktivním typům, pro které jsou konvence výsměchem.. ale je na tom bezpochyby něco sladkého! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)
  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)

Reklama

Reklama