Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, u prvniho dilu sem psal, ze mi bylo k bliti, ale to co predvadi tady, to je jeste vic nechutny. Ze tady casto blejou, ok hnus, ale precejen se to da, ale nalejt si do prdele pivo a pak to vypit, snist konsky hovno nebo vyhonit kone a pak to vypit to uz je proste moc a malem sem se fakt poblil. Ale jinak je to klasicka spousta scenek slepena do jednoho filmu, aby dosahla delky 90 minut. Vetsina "hercu" je tady fakt dost na sracky, takze neni nouze o krev a ruzny modriny, ale celkove musim rict, ze az na tech par ultra nechutnosti jsem se zase dobre bavil. ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Rad bych vedel podle jakych kriterii by se toto melo hodnotit? Ja davam 3 hvezdy,obcas mne to dost rozesmalo,obcas jsem mel snahu si zavrit oci napr kdyz si propichoval jeden tvar hackem na ryby, to bylo dost ostre.Nasledne plavani na udici mezi zraloky mi prislo take jako originalni kousek.Prvni pohled na starou pani nahatou na ulici mi prisel dost silny,avsak po case kdyz si nani clovek zvykne to jde.Nejvyse nebezpecni mi prisli byci. Pijavice na oku to byl doopravdy ulet i pro mne o piti konskeho spermatu ani nemluve.Kdyz bych si mel neco sam skusit asi by to byl let raketou na mesic. ()

Reklama

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Just more of same. Banda dementů s inteligencí v limitě se blížící nule se snaží šokovat sledem nechutností a lidi jim to žerou. Jackass se podezřele často objevujíí na monitorech notebooků, probírají je média, někteří proti nim naopak ostře vystupují. Ale proč? Vždyť oni ani nestojí za tu námahu mávnout na tím vším rukou. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Tady to chlapci z MTV už trochu přehánějí, v kuse si ubližují a válejí se s tak hurónským smíchem po zemi, až jsem jim místy nevěřil, že se někdo může takhle bavit. Ale masakroidní je Ehren McGhehey (mimochodem mu vyrazili dva zuby) jako terorista a výměna Prestona s Philem Margerou - megahlína. Jinak tu Steve-O zase zvrací a Dave England všade kadí, takže normálka. A teče tady i podstatně víc krve než v prvním díle. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

O trošku slabší než první díl, ale i tak se člověk prohýbá smíchy celou dobu. Je neuvěřitelné, že se sejde banda retardů (korunovaných) a natočí spolu pár scének, jak si dělají prdel ze sebe, případně z jiných lidí, ubližují si, žerou a pijou humusy a nasírají všechny kolem a díky tomu se stanou světoznámí. Kdo by to byl řekl? 90% ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)

Reklama

Reklama