Reklama

Reklama

Králové ro(c)ku

  • USA Tenacious D: The Pick of Destiny (více)
Trailer

Obsahy(1)

Staňte se svědky zrození Králů ro(c)ku, nejúžasnější – a nejpraštěnější – rockové skupiny "ve filmu, jehož osudem je stát se nejslavnějším hudebním počinem od This is Spinal Tap ” (Pete Hammond, Maxim). Uvidíte spoustu filmových i rockových hvězd a určitě budete na konci prosit o přídavek. Onoho osudného dne se ve Venice Beach setkali JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) a uvědomili si, že spojením svých geniálních talentů se zapíší do historie. Když se okamžitý úspěch záhadně nedostaví, rozhodnou se ukrást legendární "Trsátko osudu”, které udělá rockovou legendu i z toho nejhoršího brnkala. Jejich výprava, střety se zákonem, ženami i sněžným mužem "vás rozesmějí tak, až vás bude všechno bolet" (Guy Farris, KXTV-TV, ABC). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemůžeme zaplatit nájem, protože nebudeme vedený Satanem." Z nejedný rockový kapely jsem zakoupením vstupenky udělal boháče, takže si dovolím odborně poznamenat, že tohle je nářez. Rockovej, hardrockovej a metalovej nářez. Prostě rychlá muzika, odvážný texty a dva magoři, kteří umí vypnout pérem laser. Taky umí péroklik a frajerskej skluz. To už jsem asi prozradil skoro celej děj a o ten tu jde v první řadě. Vlastně nejde. Vždyť to žádnej děj nemá a přesto je to skvělý. Nevím jestli za to může Satan, Zeus nebo Ronnie James Dio a je mi to úplně jedno. Já si prostě vezmu trsátko osudu, balalajku a budu trápit struny tak dlouho, až se stanu slavnou rockovou hvězdou. Jako U2, Linkin Park, Tenacious D nebo Morčata na útěku. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Hlavně díky skvělé muzice patří filmu vysoké hodnocení. U mě, jakožto rockového fandy bylo asi předem jasné, že film chytí. O českém dabingu jsem neslyšel nijak lichotivé věci, proto jsem velmi rád, že jsem mohl toto dílo shlédnout v originále. Perfetkní úvod a finále + scéna s Yettim. Škola Ro(c)ku byl fajn rodiný film, ale tohle je neuvěřtelná jízda. Soundtrack je klenotem. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbily naprosto všechny zpívané pasáže a moc se mi nelíbil zbytek. Ústřední duo je docela fajn, ale přesto jsem očekával, že se alespoň jednou zasměju. Ničeho takového se mi nedostalo. Takže doufám, že se fanklub neurazí, ale já více než 1* dát prostě nemohu, jako komedie film naprosto selhal. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

I need a tight compadre who will teach me how to rock, my father thinks you're evil but man he can suck a cock. Co dodat? Fenomenální záležitost a i když nejsem Hard Core fanda Rocku, tak to pro mě byl naprosto úžasný zážitek. Dokonalé texty, dokonalá hudba, dokonalý Jack Black, dokonalý Kyle Gass... Tenacious D rulez a nikdo na ně nemá, ani zkurvenej Satan. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Kým nezačali titulky, tak to vyzeralo veľmi sľubne, ale potom sa z toho stala nezábavná (nezasmial som sa ani raz) komédia bez deja, ktorú držali pokope len rockové pecky Jacka Blacka, čo je na film dosť málo. Zvlášť, keď tento žáner je mi blízky ako Georgeovi Bushovi svetový mier. Avšak ten, pre koho je takáto hudba jeho šálkom kávy, si určite príde na svoje a zrejme mu nebude vadiť ani absencia príbehu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Z filmu bola vystrihnutá takmer päťminútová scéna, kedy JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) nakupujú v armyshope výbavu pre krádež "Pick of Destiny". Počas tejto scény odznela aj pesnička "The Government Totally Sucks", ktorá sa však na albume so soundtrackmi objavila. (Lukoh)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama