Reklama

Reklama

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tož vskutku úsměvný akční kousek, který je svým způsobem tak blbý až je dobrý. Dobrý znamená průměrný. Je tu několik docela dobrých akčních scén i přestřelek, je tu i množství stupidních až nelogických situací, ale Paul Walker podal slušný herecký výkon (já s ním nikdy neměl nějak velký problém, svoje si odvedl). Olivia Wilde patří mezi moje nejoblíbenější herečky – já tuhle babu vždycky žral – hlavně tedy po vzhledové stránce, ale jako herečka je taky dobrá. Ten konec na mostě byl sice debilní, ale co už. Neškodný filmeček na jedno podívání. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dnes již bohužel zesnulý Paul Walker v příběhu o tom jak se vydává za známého výrobce a prodejce trávy a má z toho samozřejmě nejednu lehkou situaci a k tomu si připočtěte Detektiva co se ho snaží dostat a mexický mafián,ale pokud se vám do cesty postaví Olivia Wilde tak vše jde zvládnout o něco lépe.Film ,který sice ničím extra neoplívá,ale pokud hledáte snímek co vám zaplní odpoledne je fajn.Za mě 60% a tři hvězdy. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Obvykle se filmy lámou v půlce, tenhle to zvládnul už po třetině. Z lehce napínavé krimi se najednou stalo.... no, něco na způsob amatérského videa a to v každém ohledu. Hlavní hrdina poté, co se dostane z vězení, zakotví na ranči pašeráků drog a lidí a v tu ránu se začnou projevovat jeho veskrze dobré charakterové vlastnosti, kdy je laskavý k ženám a dětem. ________Občas se mu jako představa zjeví dívka, kterou viděl před pěti minutami, aby mu zopakovala, co mu před těmi pěti minutami řekla - scenárista zřejmě cílí na publikum postižené alzheimrem. Hrdina takové připomínky ale nepotřebuje, stává se hrdinou sám od sebe, jenom nějaká ta maska mu chybí, ale jinak nejspíš i tak získal superschopnosti, protože na koni uniká pronásledovatelům, kteří ho honí na motorkách a v autech, je asi i neprůstřelný, protože ho na vzdálenost pár metrů nikdo netrefí - skoro, ale to neva, protože se stejně za pár chvil uzdraví. ______ A to si ještě na útěk s sebou vezme děcko, ke kterému pocítí náhlý záchvat otcovského citu. Nebo si ho možná bere z pragmatických důvodů, protože na koni ho posadí za sebe, jako případný malý usoplený štít. _____ Dialogy naberou takovou míru stupidity, že jsem se musela smát a příběh jim v tom zdatně sekunduje. Je tu jedno odhalení zcela v cimmermanovském duchu: "Všichni mi celou dobu lhali!" Konec je zákonitě taky úplně pitomý, ale aspoň zjistíme, jak je důležité mít rodinu, nebo aspoň to děcko. ____ Na mou omluvu - tenhle film jsem zhlédla omylem, chtěla jsem vidět film o Kennedym. /12. 7. 14./ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pohoď ho někde v pytli. Já budu dělat, že ho přinesl Santa a tím to končí." Taková nabídka od agenta zní lákavě, ale není on tak trochu svině? Trošku se tak chová, takže na falešnýho Bobbyho Z zaútočili agenti, motorkáři, drogoví dealeři, zrádnej parťák i mrtvej dvojník a mě to bavilo. Důvodem tý zábavy je patrně to, že motivace jednotlivých hráčů jsou odhalovány poměrně pozvolna, takže se o tom dalo trošku podumat. A když mezi tím dumáním neustále pobíhá něco tak svůdnýho jako Elizabeth, tak moje první signální soustava tvrdí, že tohle se zkrátka musí hvězdami dobře zaplatit. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hodně promarněná záležitost.Ze špinavého,mexického,propoceného,drogami prošpikovaného,násilím bujícího thrilleru se vyklubalaˇ"skorotaťkovská" šaškárnička.A tak dobře to začalo.Charismatický,drsný Paul Walker,střelba,pěsti,nasraný mafiáni a tu si to tam přicupitá dvanáctiletý hošík a veškeré fuckování a krev je vturánu spláchnuto do hajzlu.Jako drsný thriller to začne,jako přeplácaný propletenec ničeho to končí.Místo aby jim všem Paul W. vystřílel ty jejich mafiánský mozky z palic,radši se zamiluje,osvojí si děcko a vypluje na lodičce za lepšími zítřky a ikdyž gaunteři vychcípaj,tak stylem tak hloupým,že by se za to musel i Chuck Norris stydět.Nicméně Walkerovi tyto role hodně sedí,spolu se Zběsilým útěkem jde o jeho nejlepší roli a na těchto filmech by si mohl udělat klidně jméno(alespoň tedy u béčkových fandů).Celkově ale pohodově koukatelné béčko. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno