Reklama

Reklama

Hry bez hranic

(pořad)
  • Francie Jeux sans frontieres (více)
Soutěžní / Rodinný / Sportovní
Francie / Československo / Nizozemsko / Velká Británie / Malta / Maďarsko / Česko / Portugalsko / Španělsko / Belgie / Švýcarsko / Západní Německo / Itálie / Řecko / Jugoslávie / San Marino / Tunisko / Lichtenštejnsko, 1965, 69-81 min

Obsahy(1)

Zábavné soutěžní klání družstev Itálie, Portugalska, Malty, Švýcarska, Řecka, Maďarska, Slovinska, Anglie a České republiky ve známé mezinárodní hře. (oficiální text distributora)

Recenze (414)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já na Hry bez hranic koukal od mala, a nepamatuji si, kolik dílů jsem dohromady viděl. Ale jednou ze Spolany Neratovice vypustili omylem chlór a ten hnusnej tmavej mrak si to hnal přímo na naší vísku, směr Stará Boleslav. Když jsme se to od bratra, co tenkrát dělal u vojáků dozvěděli mobilem, okamžitě jsme zatáhli rolety, veškeré díry ucpali a čekali v temnu co bude dál. Jediné co jsme v tu chvíli mohli dělat, bylo pustit televizi a když jsem přepnul na jedničku, proháněli se na obrazovce Hry bez hranic. Okamžitě jsem zapomněl na nějaký chlór, který si přitom vál kolem našeho baráku a sledoval zábavu, která mě dokázala bavit tolikrát a za takových okolností, že by to kromě Pevnosti Boyard nedokázala jiná. (10/10) ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Po Pevnosti Boyard moje druhá nejoblíbenější televizní soutěž. Jak já tam vždy fandil oranžovým Čechoslovákům a vždy jsem si přál, abych tam mohl stát po jejich boku. Jsem moc vděčný České Televizi za to, že je nedávno opakovaly. Kam se na Hry bez hranic a Fort Boyrd hrabou dnešní stupidní hry typu Wipeou --->100% ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála kultovních věcí mého dětství a právě jako malý jsem toužil se zůčastnit (ono možná i dnes). Závody v takových hloupostech s originálními rekvizitami a kulisami. Pokaždé jsem se u toho výborně bavil, ale co hlavně... člověk mohl fandit našim v oranžové! -"Republika Čéka!" ()

Atheas 

všechny recenze uživatele

Páni je to tak dávno. Uplně by jsem na to zapoměl, jenže dnes to hrali na čt 1 a byl jsem velice mile překvapen, nad tím jak se mi to pořád zdá kouzelné. Docela rád by jsem viděl i pokračování v novém vydaní 21. století. Nádherná atmosféra se skvělou úvodní znělkou, mě neposkytuje místo pro žádnou byť sebemenší výtku, tomuto sportovně zábavnímu pořadu. Prostě je to úžasné. ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Z detstva som si to pamätal, že som niečo také pozeral ale nepamätal som si názov, nič, iba také útržky, že to bolo farebné :) a teraz ako dávajú reprízy na ČT tak som si na to všetko spomenul ako som sa pri tom vždy bavil a pozerám to aj teraz. Bol to zaujímavý, zábavný projekt, taký európsky predchodca ázijského Takeshiho hradu :) Škoda, že niečo také s multinárodnou účasťou neexistuje aj teraz. (80%) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Každé z účastnických zemí byla přidělena unikátní barva, jíž se země pro větší diváckou přehlednost v soutěži prezentovala. Československu/Česku například vždy patřila barva oranžová. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Reprezentaci Československa a posléze i České republiky lze procentuelně považovat ze všech zúčastněných zemí za nejlepší. (Ded@M@tes)
  • Statisticky nejhorším státem v soutěži se stalo Nizozemsko. Přestože se her plně účastnilo po deset sérií (a to v letech 1970–1977, 1997 a 1998), ani jednou nevyhrálo finále. (CANNIBAL)

Související novinky

Darabont a King opět spolu

Darabont a King opět spolu

08.02.2007

Frank Darabont ještě nedokončil svůj nejnovější projekt a už se rozpovídal o svých budoucích plánech. V nynějších dnech pokračují přípravy na jeho další film The Mist, který vychází z novely mistra… (více)

Reklama

Reklama