Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

dingo27

dingo27 (hodnocení, recenze)

Vie vlastne niekto preco v tomto dieli nehra Lilly / Marion Cotillard?

na příspěvěk reagoval BMW12

A.C.C.B

A.C.C.B (hodnocení, recenze)

česky dabing 4/5 slovensky dabing 5/5... Cerhenak: v slovenskom dabingu je to ešte lepšie... Sedela tam taká čierna mucha, velká ako kráva :D

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

jedna z nejlepsich scen v tomto filmu a že jich bylo malo ta je ale velka!kdo?!přece ta moucha.Co letos že jsou ty mouchy tak velké xD xD tohle je jediný co mě pobavilo ale jinak bohužel už to šlo z kopce se sérii Taxi.

ex0000

ex0000 (hodnocení, recenze)

Taxi - 100% ,Taxi Taxi - 85%, Taxi 3 - 50% no a Taxi 4 - 25% . Netrpezlivo som na štvorku čakal s nádejou , že ma taxík nenútene pobaví , no opak je pravdou.Vzrušujúce naháňačky so 405-kou sú ta-tam.Po porovnaní faktu že až na pár svetlých momentíkov som sa strašne nudil, sklamaný teraz dúfam, že sérii taxi už viac neublížia a štvorka bola posledná .

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

prve dve casti boli o tuning taxiku.. a nakoniec je z filmu rozpravka s blbimy prehnanimy a nerealnimy ftipmy.. odpad!!! 2x !

KazzaK

KazzaK (hodnocení, recenze)

čo za sprosty obsah?? z toho som vela pochopil očo ide v tejto časti!

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

První díl 5* , druhý 5* třetí mírně sklouzl 4*, ale Taxi 4 opět vrátil humor a moje pochybnosti že to lepší už nebude. Omyl je to lepší než trojka a ta přitom měla moto že to rychleji již nejde, páni de to !

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

pshimi:Taxi je sračka!!!!!!! Jdu se koukat radši na Kameňáka! (tam se alespoň pobavím)

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

myslím že to tak hrozny nebude, dle traileru to vypada na par novych napadu .... rozhodne lepsi nez Americka opicarna s černošskou taxikařkou .. ;o)

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

ale vorheesi..nenadávaj tu...taxi 4 určitě bude slušná popkornová zábava s parádním pežotem která mi tu už dlouho chybela a do kina určitě pudu :)

griff

griff (hodnocení, recenze)

někdo říká sračka, já zas, že se vždycky báječně zasměju....už se těšim do kina:)

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Říkám tohle bude mega sračka! Vtipný nebyl ani první díl natož ostatní díly. Doufám že tohle už bude definitivní konec téhle trapné série!

blues

blues (hodnocení, recenze)

no to zas bude sracka, vtipnost teto serie koncila nekde uprostred prvniho dilu...!

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

Teraz po snežnej trojke pôjde určite s tým taxánom do vesmíru! Ale teším sa ..

Reklama

Reklama