Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě vůbec nevadí, že je to napodobenina francouzského taxíku. Já jsem se bavila a o to tady přece šlo. Queen Latifah byla výborná. Proti Fordům nic nemám. Já zase nemusím Francouze, už jenom proto, že dělám v autoservisu. Peugeota nebo Renaulta bych nechtěla ani zadarmo. Jsou to líbivá auta, ale nic víc. ()

ninho 

všechny recenze uživatele

Kdybych dřív neviděl originál, možná bych přidal 3*. Zatímco u původního filmu jsem se příjemně pobavil, tak tady jsem se jenom párkrát uchechtl. Hlavně se mi tolik nelíbila ústřední dvojice(až na pár světlých momentů), na které vlastně celý film stojí. Příjemným zpestřením u tohoto filmu jsou ale určitě bankovní lupičky. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Jde o americkou předělávku snad všech francouzských Taxi, ale po naprosto trapné Taxi 3 je tohle americké remake daleko příjemnější a musím přiznat, že ústřední dvojice je pro mě velkým a milým překvapením. Funguje jim to skvěle, mají dobré hlášky a dokáží diváka pobavit. Řemeslně to není zlé, jen zamrzí veškeré záběry z auta, které jsou naprosto technicky nedokonalé. Modelky jako záporačky není tak zlý počin, jen hodně připomínají Charlieho andílci. Jde tedy o slušnou a zábavnou komedii, na které mi jen strašně vadila úvodní scéna s kolem, která je přímo vykradená z Taxi 3. Ale co už asi tak měl Besson vymyslet na tohle provařené téma? ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Bolo zábavné sledovať, ako celé osadenstvo taxíka alebo iných áut, ktoré sa pohybujú rýchlo, sedí v štúdiu a okolo nich beží "plátno" alebo ak chcete, tak "pozadie" A naozaj komický bol začiatok, v ktorom profesionál na bicykli, k tomu aj viditeľne chudší, predvádza neuveriteľné kúsky a vzápätí sa z neho vykľuje žena plnších tvarov :) ()

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Typický američani, vezmou britský (v tomhle případě francouzský) humor a předělají ho podle svého. Takže totální katastrofa, s jedinou vtipnou hláškou, kterou níže popsal Malarkey. Ta hvězdička je za Queen Latifah, která je skvělá herečka a zároveň jediná věc, která zabraňuje, aby tento film skončil na hřbitově zapomnění a pod kolonkou odpad! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Aj keď sa prevažná časť filmu natáčala v New Yorku, takmer všetky scény, v ktorých vidno jazdiť taxík, vznikli v Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama