Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci, aby okolo něj bylo tolik policistů, aby přes ně neuviděl moře." Tak já se přiznám, že Nepřítel číslo 1 mě hodně, ale opravdu hodně nebavil. Ani ty rodinné trampoty s dětmi tomu nepřidaly, takže vše muselo zachránit ladění radaru na vysokou citlivost, součástky z Concordu v taxíku, sjetý trampolínový mistr Gibert a samozřejmě Korejec maskovaný za Djibrila Cissého. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

60 % - Člověk od toho dostane přesně to, co čeká, lehkou, vtipnou jednohubku, která se dobře stráví a druhý den se už neví, že byla pozřena. Vytušitelná šablona, která jede na zřetězení vtipných situací. Co na tom, že to jede stále ve stejných kolejích? Marná sláva, Francouzi tenhle žánr umějí. Fotbalovým fanouškům přijde k duhu minirole Djibrila Cissého :-) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a po pár letech tu máme další pokračování série Taxi. Tentokrát s novým autem, Belgičanama, fotballem a zase s menší porcí humoru. Tenhle díl má hlavně hodně prostoru komisař Gilbert, který se z velmi vtipné roličky dostal do ne už tolik vtipné role hlavní. No ale přežit se to ještě naštěstí dá. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Už to není, to co bývalo. Taxík jakoby ztrácel koně pod kapotou. Ačkoliv se jedná o neslabší taxíkovský film, určitě to není na zabalení celé série a pořád se to u mě vejde do nadprůměru. Velmi dobrý začátek leccos sliboval, ale po odchodu Djibrila Cissého jakoby film trošičku ztrácel tempo. Možná by nebyl špatný nápad, nechat hrát "hvězdu" déle (to platí třeba i pro Taxi 3, kde se taky na začátku krátce objevil S. Stalone) - určitě by to bylo zajímavější. Ale na druhou stranu opět potěší standartní herecké obsazení, nějaká ta akce a samozřejmě plno fórků. Pro příští díl Taxi tvůrcům doporučuju vymyslet něco opravdu originálního, víc akce a ježdění, opět pozvat nějakou celebritu a trochu víc si pohrát se scénářem. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Prozatím poslední pokračování Taxi ságy. Opět ti samí hrdinové. Tentokrát jim zatápí Belgičan. Je tak nebezpečný, že ho převáží v obleku podobném tomu od Hanibala Lectera. Nakonec se z něj vyklube nenápadný podvodníček. Komisař nám předvede nové mučící postupy francouzské policie. A závěr je ve stylu Ramba. :D ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Prvý film zo série, v ktorom sa neobjavuje dnes už ikonická skladba "Misirlou" od Dicka Daleho. Namiesto nej je použitá skladba "Pump It" od skupiny The Black Eyed Peas, ktorá ju sampluje. (Real Tom Hardy)
  • U žádného modelu vozu Peugeot 407 není možné stáhnout zadní okna úplně dolů, avšak v šesté minutě, kdy Djibril Cissé přesedá do onoho vozu, jeho zadní okna jsou stažena úplně na doraz. (Fisek)

Reklama

Reklama