Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abe Dale (Nathan Fillion) má dobrou práci a milující rodinu. Jednoho dne je však před jeho očima rodina zavražděna mužem jménem Henry Caine (Craig Fairbrass). Z výčitek, že se mu nepodařilo své blízké zachránit, se pokusí o sebevraždu. Upadne do klinické smrti, ale přežije. Najednou rozeznává lidi, kteří jsou blízko smrti. Zachrání mnoho životů, ale pozná, že za každého zachráněného se nyní stává odpovědným. Pomalu začíná rozumět vyvraždění své rodiny a svým novým schopnostem, což ho žene na apokalyptickou cestu do pekla, z kterého není úniku. Zajímavost: V Americe zažije každý den průměrně 774 lidí klinickou smrt. 80% lidí uvádí, že vidělo oslnivé bílé světlo předtím než se vrátilo zpět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na horor to byla překvapivě dost slušná práce. Je to napínavé po většinu filmu, má to podmanivou atmosféru, sympatické postavy, zajímavý děj s pár neméně zajímavými zvraty, skvělou kameru a herecké výkony a celkově jsem si to prostě dost užil. I ty lekačky se ve většině případů povedly docela solidně. Dokonce bych se na to neměl problém někdy podívat znova, protože to něco do sebe prostě mělo. Jinak z toho mám dost podobné dojmy jako z jedničky (která je ale dějově jinde, jen má podobné téma), ale tady musím říct, že se mi dvojka líbila o něco málo víc - i když na tom asi má největší podíl Starbuck :-) Slabé 4* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film moc společného se svým předchůdcem nemá a to je jen dobře. Nějakého napodobování jsem si ani nevšiml a hned od začátku mě zaujal výběr herce v hlavní roli bo jsem nedávno viděl film Serenity a Nathan Fillion tam docela exceloval. Tady měl sice slabší rozjezd, ale ke konci to už byla z jeho strany paráda. O proti jedničce se zde pracuje především s duchy ( přízraky) mnohem víc a zjevení přes monitor se tu objeví jen velmi zřídka. Navíc je zde mnohem více mrtvol, takže ubyla várka psycha a nastoupila i vítaná akčnost což jsem rozhodně uvítal. Podle mě má tenhle snímek skoro stejnou kvalitu jako jeho předchůdce. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Já rád mysteriózní příběhy. Tenhle má zajímavou myšlenku a důvody všeho jsou odhalovány hezky pozvolně. Nakonec se z onoho všeho sice vyklube přeplácaná biblická kravina s příšerně dementním koncem, ale viděl jsem pár docela sugestivních momentů (klavír je boží) a dvakrát sebou trochu škubl u lekaček (ačkoliv jsou hrozivě samoúčelné). Tajemný příběh se bije s moderním technickým zpracováním (videoklipovitý střih a kamera, množství digitálních triků) a rozpačitými herci. A nesnáším hrdiny, kteří si pro sebe nahlas opakují svoje domněnky, aby i divák-retard pochopil. Takže vlastně nic moc. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl. Zpočátku to vypadalo na průměrnou podívanou, ale postupně to dostávalo ten správný "drive". Čím to bylo přesně nedokážu říct. Atmosféra začínala být vteřinu od vteřiny zajímavější. Možná za to mohl i klasicky dobře hrající Nathan Fillion nebo celková uvěřitelnost, když to hodně ndsadím. Hlavní herci hráli pravdu dobře. Pro mne je to rozhodně milé překvapení. Málokterý mysteriózní thriller mne takhle dostane. Možná hodnotím moc subjektivně, ale na 3 hvězdy mi to připadá málo. Musíte vidět, abyste pochopili. Kdo má rád Nezvratný osud nebo Osudový dotek, mohlo by se mu to určitě líbit. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že první půlhodina vypadá zajímavě a originálně, ovšem poté se film zvrhne v kýčovitý nesmysl plný stupidních výmyslů, který se marně snaží živit na vcelku zajímavé jedničce. S přihlédnutím oka 35%. P. S.: Hledali byste ve filmu zde zmíněného Coryho Monteitha, věřte, že se ve filmu mihne asi tak na jednu/dvě vteřiny... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • V čase 21:12 je vidět na zdi plakát k filmu Věc (1982). (Korbitch)
  • Z rozpočtu 10 000 000 amerických dolarů se do roku 2008 tvůrcům podařilo vydělat jen 8 milionů. (Terva)
  • Film soutěžil o cenu Saturn v kategorii nejlepší DVD vydání. (Terva)

Reklama

Reklama