Reklama

Reklama

Hororová komedie odehrávající se na Divokém západě přináší vtipné gagy, efektní scény a hravou kombinaci několika žánrů. Vojenský dezertér Elmer Winslow (James Denton) a kovboj Luke Budd (Chris Kattan) se ocitnou na opačné straně zákona poté, co okradou obávaného šerifa Claypoola. K dvojici hrdinů na útěku se přidá ještě indiánská bojovnice Sue (Navi Rawat), která se chce pomstít americké armádě za vraždění svého kmene. Jejich plány zkomplikuje velké prokletí apače Geronima, na základě kterého se bílí lidé začnou měnit v zombie. Skupina nemrtvých nemilosrdně pronásleduje charakterově odlišné trio. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Suché, suché, suché, snaha o vtipkovanie je zreteľná ale tak suchá že to každou minútou je len čoraz viac otravné. Výzorom prevedenia to nepovie viac než lacná televízna produkcia, nudný dej, nulové "make-up" masky, nezáživný herci. /5%/ ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to hlavně westernová komedie, která se vůbec nebere vážně. lavně nebere vážně témata "zombies", takže to tak musí člověk brát. já se výborně bavil, prostě dobrý hlášky, dobrý postavy ... taková pohodovka, oddechovka ... Žádnej extra horror. Gore scény jsou, ale nic grandiozního ... ale jsou ... Je to sranda. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Nečekaně zábavné. Dement Luke mi šel sice občas na nervy a pár scén oplývalo drobnou trapností, ovšem jako celek to jako nenáročná komedie docela funguje a za ten milý závěr si to vysloužilo zaokrouhlení na 4*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Praktický neznámý(at už u nás nebo ve světě) horůrek který je sice spíše komedie, ale pobaví. Bavil jsem se prakticky neustále, plno narážek na jiný filmy. Jediná nevýhoda co bych viděl je to že ty zombie mluvily, je to sice spestření ale raději mám ty nemluvné. Gore je prakticky parádní, a dost mě překvapilo, i když tu není nijak moc tak je prostě dobré, herci v čele s Kattanem jsou vtipný a bezproblémový. TAková neškodná blbůstka která ale pobaví. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo docela dobrý ale pak to bylo čim dál tim víc stupidnější a ten what the fuckovej konec. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 22.2.2010 --- So slovenským dabingom televízie JOJ je tento filmový zážitok oveľa - oveľa intenzívnejší. :-) (15.2.2010) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrná zombie komedie plná vtipných hlášek, srandovních momentek, ale i se spoustou nelogičností a nudných pasáží. Na postavu Luka asi nezapomenu ovšem nevím za jak dlouho si to pustím znovu. 50% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film je inspirován starou indiánskou legendou. CITÁT - Zase chlastáš, Bene??!! Nedostaneš večer desert.......... Hned jedna z úvodních scén je na zvracení. CITÁT - Tvůj kůň se jmenuje Šmudla?......... Příběh dvou uprchlíků, z městečka, kde se objevilo zombie a jeden moc zlej šerif. Dva "dočasní" muži, kteří to chvilku musí táhnout spolu, jsou celkem čísla. Už jen scéna z plechovkou okolo 20 minuty je toho důkazem. Jenže po jejich útěku se za zvuků country hudby zrodí armáda (Ne)mrtvých a je jim v patách. CITÁT - Sežral bych koně........... Celkem pěkná hudba, vtip, černý humor, pěkné kulisy divokého západu, jen bych tvůrcům vytknul trochu větší a možná zbytečné nechutné scény, při kterých se zvedá žaludek. Někdy jsem se divil, že se rozhodli tam některé scény nechat. Jak krásně by asi vyzněl tento příběh bez pití flusanců a zvracení. CHYBA VE FILMU - Sestřelený Elmerův (James Denton) klobouk v 51 minutě letí dozadu, avšak střelec stojí za Elmerovými zády. Klobouk by tedy měl letět na opačnou stranu.......... CITÁT - Šmudlóóóóó............. Ještě jeden malý postřeh, někdy se mi hlavní aktéři zdají až zbytečně hloupí. CITÁT - Tak už máš hlad?.......... Ke konci filmu jsou nepovedené a vystřežené scény. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V tradíciách zombie komédie nakrútená ´´oddychovka´´. Najviac ale funguje ,,vzťah,, medzi ústrednou trojicou, ako zombie téma. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pokus o westernovo naladený hororovo komediálny film? No dajme tomu, že by to mohlo výjsť..ale sú tu ale...v prvom rade peniaze - vidieť že to nie je natočené za moc, potom prostredie a kamera, trošku viac vypilovať scenár...niektoré odpisy sú dobré a hlavne zmeniť hudbu a strih...áno moc toho tu nie je ako pozitíva, ale pozrieť ako originálne sa to dá... ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Docela si všímám, že v posledních letech jdou zombie komedie čim dál více na dračku a sahá po nich čim dál více i režisérů. Undead or Alive však dobrou nálepku jako jejich kolegové Zombieland či Shaun of the Dead neudrží, ikdyž několik zajímavých momentů tam přeci jen bylo. V prvé řadě mě film dokázal jednou děsně vyděsit. Opravdu jsem se lekl a ani se mi tomu nechce doteď věřit, protože to nedokaže ani drtivá většina snímků pyšnicí se žánrem horor. V té samé scéně je možná i nejvtipnější scénka, která kdy byla použitá ve všech tří zmíněných filmech a za to prostě musím dát hvězdičku. Zbytek záběrů se snaží rozesmát, ale ne vždy se to podaří a spíše se pohybujeme na okraji trapnosti. Někde jsem četl, že kdyby místo Dentona hrál Will Ferrell, mohlo z toho být nepřímé pokračování jednoho z mých TOP 10 filmů A Night at the Roxbury. Zajímavý postřeh, ale ještě že k tomu nedošlo :). Masky zombíků jsou na takový nejspíše nizkorozpočtový film pěkné a jelikož se většina scén odehrává ve dne, můžete si je i pěkně v detailech prohlídnout. Film však dojel na scénáři, jestli vůbec nějaký měl. Zkrátka si někde začal a někde skončil a připadalo mě, že režisér tak trochu ani neví co má dál točit, protože některé scénky byly absolutně oničem a spíše vyplňovaly tížené místo 90ti minut. Být vámi bych raději zkoukl už nakousnuté dva filmy výše pokud jste je doposavaď neviděli a této komedii se co nejvíce vyhýbal, protože věrte mi nestojí moc za to. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani jsem se nějak moc nesmál, což u komedie není dobré znamení. Pár dobrých gagů se tu najde, ale hlavní problém téhle rádoby taškařice je v tom, že její vtipy jsou určené tak pro 13ti leté děti. Jinak Kattan, kterému povážlivě roste vana, je pořád docela zábavný. Podle IMDb se Phillips podílel na mnoha dílech South Parku. Je zvláštní, že tady mu s gagy došel dech. Tak snad příště. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Taková zombie blbůstka, která je vcelku zábavná a tu necelou hodinku a půl příjemně utíká. Samotný snímek se nijak nesnaží překonávat svoje možnosti průměrného až podprůměrného komediálního horůrku a na všech frontách působí nedokonale, nedotáhle a někdy i pitomě, což je zároveň ve výsledku asi jeho největší přednost, protože Chris Kattan je na tyto role jako dělaný, a když už zklamou zelení zombies, tak je to právě on anebo vcelku pěkné gore, co táhnou tento snímek k lepším zítřkům. 50% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Že se někdo obtěžuje točit na obnošený téma pořád další a další shity,je pro mě záhadou.Film,kterej vám ukradne hodinu a púl života.20%. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Zombie komedie zasazená do prostředí divokého západu, které bohužel chybí jistá dávka správné ujetosti a lepší herecké obsazení, zejména postavy kovboje Luka, jehož rádoby komické výstupu zavání trapností a pořádnou porcí nudy. Snímek divákovi nabízí útěk dvou různorodých kovbojů, dezertéra Elmera a věčně plačícího Luka, před hordou nenasytných zombií vedených zombi šerifem Claypoolem a jeho tupým zástupcem. Během děje se k dvojici přidá civilizovaná indiánka Suzan, příbuzná slavného náčelníka Geronima, kolem jehož postavy se točí celý snímek. První polovina stopáže, kromě uvodní scény, nedá divákovi nic než jen chuť film okamžitě vypnout. Druhá půle už je o poznání lepší a hustí do diváka náznakově trashovou kinematografii s řadou gore, které je místy naprosto dokonalé. Stejně jako je kolísavá kvalita gore scén, je i kvalita jednotlivých gagů. Těžko říci, jestli je to mainstreamovostí tohoto dílka, ale ve snímku chybí, jak už je naznačeno výše, jakýkoliv náznak ujetosti (kromě upadlého penisu), nude scén, ostřejších vtípků a všeho co tvoří trash pořádným trashem. Z lehké podprůměrnosti vytahuje snímek kromě hudby, která silně evokuje Zkrocenou horu, převážně masakr v druhé půli filmu a slušný, hlavně vtipný konec. Takže u mě za tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama