Reklama

Reklama

Podivínský policista Max Payne (Mark Wahlberg) se snaží v touze po pomstě vypátrat člověka, který je zodpovědný za brutální vraždu jeho rodiny. Tajemství se však ještě prohlubuje a Max se musí utkat s nepřáteli, kteří nepocházejí z tohoto světa… a čelit takové zradě, jež ho zavede až na samotnou hranu příčetnosti. (Magic Box)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (1 129)

Falko 

všechny recenze uživatele

Ani po reprize nemozem dat menej, ako 3 hviezdicky, pretoze az taky zly sa mi tento film nezdal byt. Trailer mi daval pocit, ze sa jedna o nejaky akcny fantasy thriller, ale nie je to ziadne fantasy, iba nahlad na svet ludi, ktori pouzili akesi drogy na vojenske ucely a kedze prave kvoli tymto drogam niekto zabil rodinu Marka Wahlberga, on sa bude snazit vypatrat, kto to bol. V case premiery som si povedal, ze na tento film rychlo zabudnem a tak sa aj stalo, teda ked som sa dival na reprizu, bola to pre mna, ako premiera. Niektore akcne sceny, boli az prilis pomale, alebo prilis natahovane, ale bavilo ma to. Chvilkami som mal pocit, ze sa film snazil napodobnit chladnu dazdivu atmosferu zleho sveta z thrilleru SEDEM (1995), ale to by musel mat omnoho kvalitnejsi a napinavejsi scenar. Jednoducho netreba mat ziadne velke ocakavania. _____ Mark Wahlberg - (Max Payne) +++ Mila Kunis - (Mona Sax) +++ Beau Bridges - (BB Hensley) +++ Chris O´Donnell - (Jason Colvin) +++ Donal Logue - (Detektiv Alex Balder) +++ Olga Kurylenko - (Natasha Sax) +++ Hudba: Marco Beltrami, Buck Sanders +++ (Videl v kine 02.12.2008) +++ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V Novém Yorku sněží. Je všeobecně známo, že sněhová vločka je pevné skupenství vody vznikající v zemské atmosféře a pokud se voda dostane ke střelnému prachu, ten má pak tendenci zvlhnout. A když zvlhne, tak se nestřílí. Jenže tenhle Max Payne zašel tak daleko, že se v něm ani nekouluje, ani nestavějí sněhuláci.. Koncentrovaná šeď bez známek života, které nelze upřít jakousi snahu o stylovost, ale co je to platné, když s blížícím se koncem se dostává divákovi ze strany režiséra jen Moore and Moore Payne.. A to, že je M.Wahlberg neherec, co měl zůstat u vystavování břišních destiček nad horním lemem slipů od Kleinovic Calvina, mi už nikdo nevyvrátí.. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Beau Thorne .. Podělávka atraktivního materiálu. Stupidní příběhové nic zahalené do celkem propracovaného vizuálního hávu plného herních lokačních odkazů. Tím však podobnost s hrou prakticky končí - nekoná se pořádná akce, nekoná se povedený bullet-time a vlastně se ani nic moc zajímavého a zábavného nestane, pokud tedy neulítáváte na krimi žvanění nahodilých postav. Nenudil jsem se pouze, když se po place promenáduje Olga Kurylenko a že to dlouho nebylo, na to vemte Valkyrií kolik chcete. __ I believe in pain. A tohle bolelo Marku, Johne, Milo, Olgo. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejfilmovější her taktéž nezfilmovatelná? Je to v hajzlu a na hry bych se už být filmovýma producentama vážně vykašlal. Občas fajnový obrázky (proč sakra celej film nevypadá takhle), ale jinak bída a dějově absolutní průser (Nebyl Payne náhodou totální psanec, kterýmu šlo po krku celý město? Neřádila ve městě tak šílená vánice, která zhroutila veškerou infrastrukturu? A co jste to proboha udělali s Lupinem? A kde je nějaký pořádný finále?). Možná šance, že film zaujme ty z vás, co se s hrou nikdy nesetkali. Pro ostatní totálně nasírací záležitost, zvlášť pro ty z vás, co jedničku dohráli pětkrát a dvojku třikrát, což je můj případ. Kašlu na to a jdu sosat jedničku. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

I přes to, že první díl PC hry jsem hrál ani ne 15 minut, druhý díl jsem projel na všech úrovních +/- desetkrát. A proto jsem se nemohl dočkat filmu, zvláště když jsem uviděl obsazení. Mark Wahlberg, Mila Kunis i Olga Kurylenko slibovali zábavu a John Moore po (pro mě) dvou lepších filmech zase sliboval skvělé převedení hry na film. Bohužel, nemůžu přijít na to, kde soudruzi z NDR udělali chybu… zřejmě v tom, že stříleli málo ve zpomalených akcích. Je sice fakt, že kdyby ty zpomalovačky ve filmu byly co pět minut, taky by to nebylo to pravé "max payneovské", ale zatraceně, jen dvě? Co jsem komu provedl? Navíc, když vás akční film (který, alespoň podle mého, by vás měl napumpovat adrenalinem) málem několikrát (!!!) uspí, je něco hodně, hodně špatně. Takže hlavně za herce, které mám vypsány výše (plus ještě za Amauryho Nolasca a Jamie Hectora) to nechávám na dvou hvězdách, ale bylo to tak tak. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (30)

  • Vo filme sa objaví nápis Cognitti's Self Storage. Je to odkaz na postavu gangstera Vinnieho Cognittiho z videohernej predlohy. (Jello Biafra)
  • Na konci závěrečných titulků je ještě jedna krátká scéna, nenápadně otevírající vrátka pro další díl. (Fredy176)

Související novinky

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

02.09.2011

V obou případech je fakticky rozhodnuto, že pokračování bude. Nebráníme se. S Die Hard 5 to studio 20th Century Fox myslí smrtelně vážně a Bruce taky, protože se aktivně zúčastňoval na výběru… (více)

Nejžhavější scénář v Hollywoodu?

Nejžhavější scénář v Hollywoodu?

25.03.2009

Už před několika týdny se objevila zpráva, že Mark Wahlberg si zahraje v „mstitelském“ thrilleru The Prisoners o otci unesené 6-leté holčičky, který vezme spravedlnost do vlastních rukou. Znělo to… (více)

Nej filmy roku 2008

Nej filmy roku 2008

25.12.2008

Mezi ČSFD uživateli s nejvíce body jsme udělali malý průzkum, které filmy se jim v roce 2008 líbily nejvíce a které nejméně. Nejedná se o žádné „ČSFD Oskary“ ani žádnou oficiální statistiku, jde… (více)

Johnny Depp ve třetím Batmanovi...

Johnny Depp ve třetím Batmanovi...

14.09.2008

...a k tomu Colin Farrell v Sherlocku Holmesovi či filmový Duke Nukem... Ano, jsou tu „Fámy, drby, klepy 2“ ;-). Veterán Michael Caine si naplno užívá mediální pozornosti, spojené s úspěchem Temného… (více)

Reklama

Reklama