Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

BluT 

všechny recenze uživatele

Po druhý a začátku třetí série zvyšuju hodnocení na 5*. Metalocalypse je neuvěřitelnej masakr a jsem happy, že něco takovýho může vzniknout. Animace je dost vtipná a propracovaná sama o sobě, všechny charaktery jsou unikátní a navíc dohromady tvořej krutej celek. Nejlepší ale je na tom samotná hudba. Dethalbum (2007) je prostě výborný. P.S. Dimmu Burger :DD ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Hudba je vynikajúca a (originálny) dabing geniálny, čo považujem za najväčšie a zároveň jediné plusy. Za pár dielov, ktoré som videla, som sa zasmiala veľmi málo. Väčšina vecí bola úsmevná, no to nestačí. Neustále omieľanie krvi, brutality, vraždy, smrti a ničenia neprišlo ani trochu vtipné. Akési Happy Tree Friends v metalovom prevedení. 50% ()

Reklama

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Musel jsem dát plnou palbu. Proč ? Jedná se o seriál určenej větším i menším příznivcům metalu. Vytaženej a napnutej do extrému, ale funguje dokonale. A nejen že v seriálu vznikla imaginární kapela - Dethklok skutečně existuje, má 3 alba a její hudba je fakt brutáln, temná a skvělá stejně jako videoklipy. Skvělé narážky na metalovou kulturu, názory, kapely, prostě na všechno. A pokud nejste metalista a nelíbí se vám to ? Tak se dívejte na Biebera, lamy ! Metaaaaal !! ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Nemáte rádi černočerný a brutálně smrtící humor? Nemáte rádi METAL a ani se v něm nevyznáte? Pak je tenhle seriál vaší nejhorší noční můrou (i když při té stopáži možná ne). Tohle je totiž ten nejmetalovější a nejbrutálnější seriál pod sluncem ;-) Přestože jsou některé díly trochu slabší, srdce mi radí dát plný počet, protože ostatní epizody nějaké to zaváhání bohatě vynahrazují. ()

KopTiK 

všechny recenze uživatele

Tlupa špinavejch, drnsejch metalovejch hardcore týpků, kteří hrajou ten nejtrvdší death-trash-power-grind metal a fanoušci je milují víc než své vlastní životy. Kam se Deathkloci mihnou, tam někdo zemře bestiální smrtí. Krása. Jen mě jemně otravuje to jejich stálé hledání toho nejtemnějšího, nejdrsnějšího, nejponurejšího, nejtvrdšího a nejmetalovějšího čehokoliv. (Murdefacův dárek k narozeninámy. Album natočené pod vodou...) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Animace postav hrajících na hudební instrumenty je vytvořena tak, aby se shodovala s tím, co se právě hraje. Nejčastěji jsou to záběry na Skwisgaara a jeho kytaru, kdy se jeho prsty pohybují tak, jak by měly ve skutečnosti. (Corpsegrinder)
  • V době začátku produkce seriálu měli tvůrci vymyšlen vzhled pro všechny postavy, kromě Picklese. Pickles prošel více než dvaceti podobami, než dostal svůj současný vzhled. (liquido26)

Reklama

Reklama