Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Slušnej séroš s tématem mi blízkým možná proto dávam 4. Pro lidi co nejsou ovlivněni metalem a nevyznaj se je to o ničem, člověk nepochytí ty nuance, který sou často dost vtipný. Je to šílená kiravina, ve stylu south park. Občas jsou tam hluchá místa (občas dost dlouhá) kdy se nezasmějete protže to prostě neni vtipný, jindy ale zase momentky jak prase, doporučuju ;-) ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

NIGHT SKY BLEEDS RED, BLACK BIRDS BRING DETH. Je vzácný aby kapela vytvořená čistě jen pro krátkej animák hrála lepší muziku než všechny ty dnešní sračky dohromady. S tvrzením že musíte znát metalovou komunitu nesouhlasim, o tom seriál neni. Prostě musíte mít smysl pro humor a nebejt zaprděný čuráci. ()

Reklama

morwen 

všechny recenze uživatele

Tohle je Brutální.Všechno skouknuté,a jo je to brutální od chytlavých písniček jako Coffee jingle nebo Go into the water což je metal pro ryby a několik lidí co tu nahrávku slyšeli zemřeli když se snažily jít do vody,žít tam, dýchat tam (samozřejmě v seriálu).Je to pecka a to všechno obohacuje Murderface a hlavně jeho hlas nebo hlášky a k tomu DR.Rockso.Který by si určitě zasloužil spin-off.I DO CCCCCCOCAINEEEEE!!!!!!!!!! ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Nemáte rádi černočerný a brutálně smrtící humor? Nemáte rádi METAL a ani se v něm nevyznáte? Pak je tenhle seriál vaší nejhorší noční můrou (i když při té stopáži možná ne). Tohle je totiž ten nejmetalovější a nejbrutálnější seriál pod sluncem ;-) Přestože jsou některé díly trochu slabší, srdce mi radí dát plný počet, protože ostatní epizody nějaké to zaváhání bohatě vynahrazují. ()

Crucifere 

všechny recenze uživatele

První dvě série mě svým brutálním námětem a skvělou hudbou nadchli. Dethklok je prostě ikona světa, kteréhož jakékoliv rozhodnutí může stát stovky, nebo i miliony životů. Připočteme-li humor, který v každém díle paroduje jiné metalové kapely, nebo každodenní život obyčejného člověka, perverzní choutky a nebo sarkasticky kritizuje svého manažera, musím jít hodně do kladných čísel. Bohužel třetí série byla podle mě shot mimo publikum. Témeř v každém díle romantické songy mi totálně kazili chuť jít dál. Trochu to napravila čtvrtá série, ale ta pachuť zůstala. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Hudbu tvoria len dvaja ľudia. (pugs)
  • V epizodě "P.R. Pickles" je v kině promítán film Legendární parta (2012), v originále Rise of the Tyrant, čímž film odkazuje na stejnojmenné album kapely Arch Enemy. (Corpsegrinder)
  • V poslední epizodě každé série je řečena věta „Thats my bread and butter you f*cking with“. (michael2684)

Reklama

Reklama