Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Perfektne uvodne epizody prvej serie chrlia na divaka skvele napady, nad ktoremu zanrovemu fanusikovi zavlaju vsetky vlasy :) Originality a vtipu vsak postupne ubuda a nastupuje stereotyp, ktory sa ako tak dari obnovit az v tretej serii. Kazdopadne je vsak Metalocalypse mimoriadne sviezim vankom s tonou perfektnych napadov a odkazov, ktore vsak divakovi "neznalemu problematiky" nepovedia nic. FISH METAL RULEZZZZ 3,5/5* ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Po druhý a začátku třetí série zvyšuju hodnocení na 5*. Metalocalypse je neuvěřitelnej masakr a jsem happy, že něco takovýho může vzniknout. Animace je dost vtipná a propracovaná sama o sobě, všechny charaktery jsou unikátní a navíc dohromady tvořej krutej celek. Nejlepší ale je na tom samotná hudba. Dethalbum (2007) je prostě výborný. P.S. Dimmu Burger :DD ()

Reklama

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Brutal...Tohle slovo uslyšíte v seriálu mockrát a taky je proč, spousta vtipných scének s nejrůznějšími narážkami na metal, krev, vnitřnosti, zvracení...Takoví jsou Dethklok. Zpočátku jsem se občas jenom uchechtl, ale nemohl jsem si pomoct a přestat na to celé koukat. No a výsledek? Některé díly jsou prostě bomba, některé tak trochu zaostávají. Kdo nemá rád metal, ať si strhne alespoň hvězdičku, protože to pro něj bude akorát průměrná kreslená bláznivina. ()

rionka 

všechny recenze uživatele

Ono už to tu všecko několikrát zaznělo. Brutální, hovadský, šílený, černý... metal pro ryby :) Absolutní většině běžného diváckého publika s jemným smyslem pro humor a fixací na realitu tenhle seriál nelze doporučit, protože je strašlivě úchylný. Ale přesto to udělám! Mimochodem, k seriálu se vážou dvě desky s metalovým soundtrackem. Je to rozhodně poslouchatelné a velice dobré. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

"Hej, sledujete to video, kde si chlapík kouří vlastní, však víte co?" - "Jo!" - "Já myslel, že je to počítačový trik nebo něco podobného. To je doopravdy, to je kurva doopravdy!" Luke Skywalker dabuje v naozaj hardcore super metal čiernom seriáli, ktorý kurefsky baví! Pri tomto seriáliku, ktorý má, ak som dobre zaznamenal, chystanú ešte len tretiu sériu, platí, že niektoré epizódy sú nudné, niektoré výnimočné a zábavné na 11/10! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • V dieli 1x19 je narážka na skupinu Behemoth. Konkrétke "Behemoth studios", ktorý natáča najdrahší film na svete so skupinou Detklok v hlavnej úlohe. (pugs)
  • Rock´n´rollový klaun Dr. Rockzo je parodií několika významných rockových zpěváků - Paula Stanleyho, Axla Rose, Stevena Tylera a Davida Lee Rotha. (liquido26)
  • V poslední epizodě každé série je řečena věta „Thats my bread and butter you f*cking with“. (michael2684)

Reklama

Reklama