Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ta kriminální historie začíná nenápadně. To si tak jednou vyšel pan Mazač (Jan Pivec) pro pivo k večeři a zastavil se před výlohou hodinářství právě ve chvíli, kdy obchod vykrádali dva lupiči. Místní metař nabyl dojmu, že nešlo o náhodu, ale že Mazač dělal lupičům tzv. zeď. Následně je tedy odveden na policejní stanici a policistou (R. Brzobohatý) vyšetřován jako spolupachatel. Obvinění ho zbaví až velmi náhodná situace, dalo by se říci šachová rošáda! (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

sator 

všechny recenze uživatele

přidal: Hudba: Jiří Bažant, Jiří Malásek Kdo se v bytě zdržuje kromě vás? Uzenáč... Plytkost scénářů téhle série a věrohodnost reálií Vlčka je děs.. Plusem jen jen Pivec... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si se džbánkem jdete k Pinkasům, nikoli blíže k domovu, kde mají podle pana vyšetřovatele také dobré pivo. Navíc nepomůže ani všetečný metař a snaživá domovnice. Příjemný a úsměvný příběh o souběhu náhod, kdy už pak nemáte osud ve svých rukách. ()

Reklama

fragre 

všechny recenze uživatele

Tak pan Brzobohatý ukázal, že vedle sympatických kriminalistů dokáže zahrát i nepříjemného esenbáka, ale jinak to byl filmeček pro pana Pivce, který svého mírně nevrlého penzistu v osidlech anděla pitvornosti a zákona zahrál nádherně. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem čekal, co z toho vypadne, a je fakt, že nás autoři pěkně vodí za nos. Ale stejně se mi nejvíc líbila koncovka - ne ta s těmi šachy, ale s namazanými klíči. :-) Jinak skutečně herecký koncert a pohodová záležitost včetně paní domácí, která chtěla "pomoct". ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Malý herecký koncert Jana Pivce v roli (neprávem) obviněného spolupachatele krádeže v hodinářství. Škoda, že to byla jedna z jeho vůbec posledních rolí před kamerou. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama