Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Jedno se musí tvůrcům nechat, a sice odvaha!! Je vidět, že lidi hodnotí film níž, když v něm není sexy ženská, o kterou by se chlap bál, a když v něm není manželskej pár, o kterej by se bála ženská. Ale neshledávám tenhle film horším, než většina podobných, na csfd hodnocených líp...takže lidi nevím, co se vám nelíbilo. Podle komentářů byste museli dát The Mist regulérní odpad, ale nic, jdeme dál. Nebylo to tak špatné, jak tu většina tvrdí...nápad s nacisty je sice omšelý, zetlelý, smrdící starobou, ale proč ne? A ta pohádka kolem jejich tajných pokusů? Podruhé: Proč ne? A march metamorfovaných nácků v čele s jizveným Führerem je velice dobrým prvkem. Pro diváky krváky se tu objeví několik pikantních scének, třeba perforace lebky apod., pro milovníky atmosféry (jako jsem já) musím říct, že tajuplná atmosféra znepokojivého bunkru se drží až do konce a sedící týpek, který je věčně mimo se dostane do hry stylovou scénou (sice odzačátku tušíte, kdo to asi bude, ale stejně je ta scéna tak nenásilně strašidelná). Jelikož mi odmala připadala už jen nacistická uniforma strašidelná, tenhle filmek jsem si vcelku užil. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na tohle téma jsem se celkem těšil, nicméně pocity mám rozpačité. Přes půl filmu jsem se bavil parádně, ale jak se blížilo nějaké to rozuzlení, snímku docházel dech, o dle mého dost suchém konci nemluvě. Výsledkem je čistej průměr, kterej s přehledem zvládnete, ale po skončení si řeknete, že to byla celkem blbost. A dost mně vadila hudba. 60% ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Jako je nebe modrý, voda mokrá a tráva omamná, ze stejného důvodu, jako se dráhou Měsíce řídí pohyby moří a ženská menstruace, a protože svět není dokonalý a nám nezbývá, než zavřít oči a překousnout to, tak se jednou za několik let anglicky mluvící část populace rozhodne natočit film o skupině lidí (nejčastěji vojáků/žoldáků), které v uzavřeném prostoru plném stínů a tajemných zvuků postupně zabíjí více či méně tušené zlo... Nejvýraznější vliv na kvalitu výsledku má následně konjunkce Marsu s Jupiterem v Plutově nadiru a také hodně záleží na tom, kolikrát jste do kávy vylouhovali ponožky... Děkuji, nemlsám. Mrtvá hlídka, Psí vojáci, Bunkr a v neposlední řadě Temné doupě, Loď duchů, Bermudský trojúhelník, Zmařená cesta nebo Hlubina jsou jen některými ze zástupců tohoto zvláštního žánru. Tyto filmy jsou moderními duchařinami, svým způsobem zajímavými původní myšlenkou (pokud je), ale ve výsledku absolutně nudnými a o ničem. Většinou na mě působí stejně - beze zbytku vyšumí. Někdy mám problém si vzpomenout, jestli jsem uvedenou blbinu viděl nebo ne. Zde je jediným kladem Ray Stevenson. Ten chlápek se mi začíná líbit. Snad bude dostávat lepší role, než neschopné hlupáky s pusou plnou pitomých frází... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Co zase tohleto kruciš má být? Ani se mi nechce vyjmenovávat všechny neduhy Bunkru smrti. Bylo by to na dlouho a stejně nudné jako většina filmu. rostředí je dobrý a masky yombí nácků taky, ale ten scénář, no děs a běs. Nikdy jsem neviděl, že by vojáci evidentně stýraného nalezeného člověka sami mlátil a uráželi, teda až do tohoto "veledíla". Jo a ono se v tomhle bunkru celkem ani nic moc nestane. No nic, jdu si asi pustit starého dobrého Maniac Copa. To je gumoidní béčko jak má být. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Mohl to být celkem slušný horor, jenže není. Bát se není čeho a samotný děj také nic moc nenabízí. Jestli chcete vidět vraždící nemrtvé nácky v akci, zkuste se podívat třeba na Mrtvý sníh. Sice to také není žádná pecka, ale je tam víc akce, krve a ti fašouni vypadají úžasně. Bunkr smrti je spíše ztráta času. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)
  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Každý žoldák má jinou uniformu. Ve filmu můžeme vidět uniformy USA, Velké Británie a Francie. (padouchrap)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama