Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Wade 

všechny recenze uživatele

Když jsem se poprvé odhodlával zhlédnout tenhle film vůbec se mi do toho nechtělo. Hned po skončení jsem, ale věděl, že St. Trinian's nevidím naposled. Na začátku lehce chaotické, ale postupem času skvělé a zábavné. V celém filmu hrají z 90% jen holky a pěkné takže i to je další plus, které mě nedovolí jít pod 4*. 77% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Guilty as charged... mít v ruce chlast a po boku bandu stejně naladěných kamarádů, jdu neomylně po pěti hvězdičkách. "You wanna steal Scarlett Johansson?"... největší úlet posledních let, vedle kterého jsou všechny Fight Cluby a Wanted se svojí anarchií jen slabým čajíčkem. Chaos vládne. I bez lišek. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

V takovémhle hábitu je pro mě týnejdžerská komedie snesitelnější než kupříkladu podobné slátaniny s Linsday Lohan (jestli se to tak píše), nicméně pořád je to jenom týnejdžerská komedie a já stará panna škrobená surrealným absurdnem. Ale aspoň mi ty dívky, o kterých se tam říká, že jsou sexy, připadají sexy, tedy některé. A o nic jiného tam asi ani nejde. Co mi přijde opravdu divné, že se tam nevyskytuje žádný sexy mladík. Russel. Brand je sice roztomilý, ale do této škatulky už nezapadá. Kdo se na to bude z puberťaček dívat, když tam není sexy mladík? ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Addamsova škola mě dlouho odhrazovala českým názvem, který slibuje brutální horor. Obsazení a zvědavost však nakonec překonaly strach a předsudky a já se touhle šíleností fakt pobavila. Proto velkoryse odpouštím občasná zaváhání a odmítám si zkazit zážitek domáháním se vysvětlení nebo logiky. Navíc jsem hrdá na to, že jsem sama odhalila spoustu odkazů. Třeba že Camilla je Camilla. ;) Tak takhle to dopadne, když se upjatí Angličáci dají na houbaření! ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Začo prosím Vás 56%? Ja som to nevydržal dopozerať ani dokonca. Neskutočná sprostosť! Veď to nemalo hlavu ani pätu a tiež ani jednu vtipnú scénu. Nemusím tento suchý britský "humor". Navyše tak hrozné a nesympatické herecké obsadenie už od úvodných minút naznačovalo, že to bude nejaká somarina. Samé domachlené gothičky a tranzvestita ako "riaditeľka" školy. Toto je tak určené pre malé dievčatka, ale normálny dospelý muž toto kladne ohodnotiť nemôže. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Ve scéně v 41. minutě, kdy Flash (Russell Brand) vyučuje zločin, je možné vidět na tabuli první tři zločiny, avšak v momentě, kdy žačky řeknou další "krádež", je v záběru na tabuli hned 5 zločinů, pričemž „krádež“ je šestá. (WillyMarks)
  • Emo studentku si zahrála britská zpěvačka Paloma Faith. (dancingclown)

Reklama

Reklama